Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Peugeot > 206 > Ophanging achterz. > Achteras > Revisieset links behalve b 1.6 16v b 2.0 16v cabrio

Peugeot 206 Achteras - REVISIESET/ LIN

OPHANGING ACHTERZ.
REVISIESET/ LINKS/ BEHALVE B 1.6 16V+B 2.0 16V+CABRIO/
BUS VOOR OVER ACHTERAS + LAGERSET CMPL
Kenmerken
Merk Peugeot
Model 206
Onderdeel groep Ophanging-achterz.
Onderdeel Achteras
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
NIEUW EX BTW SET BE
KM: 000
prijs: Op aanvraag


U heeft gekozen voor een Peugeot 206 achteras of revisieset met specificatie Revisieset/ links/ behalve b 1.6 16v+b 2.0 16v+cabrio/ bus voor over achteras + lagerset cmpl. Wij leveren een nieuwe of gebruikte achterbrug met garantie. Als u er zeker van bent dat dit de juiste achteras of revisieset is voor uw Peugeot 206, vraag deze hier dan direct aan. Vaak ontstaat er speling op de wielophanging achter en staan de wielen scheef onder de auto. Hier vindt u de oplossing.

Peugeot 206 achteras bestellen


Het bestellen van de juiste Achteras of revisieset is niet altijd even makkelijk, vaak is er keuze uit bijvoorbeeld remschijven of trommels, met of zonder ABS, enz. Twijfelt u of de achteras, achterbrug of revisieset op uw Peugeot 206 past, doe dan een algemene onderdeelaanvraag.

Peugeot 206 achterbrug verzending


Na overleg met een van onze verkopers kunnen wij zorgen voor verzending van de Peugeot 206 achterbrug of u spreekt af om de achteras zelf op te halen na het doen van een reservering. Wij verzenden dagelijks nieuwe en tweedehands onderdelen waaronder achterassen, in de meeste gevallen is de zending al de volgende werkdag bij u op lokaties..