Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Jumper > Achter en dak delen > Trekhaak > T1 1

Citroen Jumper Trekhaak - T1/

ACHTER EN DAK DELEN
T1/

Kenmerken
Merk Citroen
Model Jumper
Onderdeel groep Achter-en-dak-delen
Onderdeel Trekhaak
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
A1 NIEUW +BEV MAT +KABELSET 7 POLIG GS
KM: 189.000
prijs: Op aanvraag
Bekijk hier de foto
A2 BOSAL 7-POLIGE DOOS + BEV. NH
KM: 228.000
prijs: Op aanvraag


U zocht een tweedehands trekhaak Citroen Jumper T1/ . Wij krijgen regelmatig een gebruikte Citroen Jumper trekhaak of stekkerdoos binnen, onze actuele voorraad kunt u hierboven bekijken. Met een tweedehands trekhaak kunt u een leuk bedrag besparen op de aanschaf!

Citroen Jumper trekhaak tweedehands aanvragen


Uit ervaring merken wij dat er zeer veel verschillende trekhaken per type in omloop zijn, deze passen niet altijd op uw Jumper. Mocht u twijfelen of de T1/ op uw Citroen Jumper past, dan kunt u ons dat melden in de aanvraag. Uiteraard kunnen wij u de trekhaak toesturen, hier vindt u meer info over verzenden en afhalen.

Citroen Jumper trekhaak tweedehands monteren


Het monteren van een al dan niet afneembare tweedehands Citroen Jumper trekhaak is niet altijd even eenvoudig. Bij recente modellen is niet alleen het plaatsen van de trekhaak, maar ook het inlezen van de trekhaak in de electronica van de auto onderdeel van de klus. Mocht u hiertoe zelf niet in staat zijn, dan kunt u de montage van de trekhaak ook aan ons BOVAG autobedrijf overlaten.