Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > C4 > Wielenremmen > Velg > 16 inch alu universeel 2

Citroen C4 Velg - 16 INCH/ ALU/ U

WIELENREMMEN
16 INCH/ ALU/ UNIVERSEEL

Kenmerken
Merk Citroen
Model C4
Onderdeel groep Wielenremmen
Onderdeel Velg
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
Bekijk hier de foto
A1 SET 4X 6JX16 ET23 5SPAAKS KBA48946 +NAAFKAPJE LICHTE KRASSEN +WIELBOUTEN FK
KM: 181.000
prijs: Op aanvraag


Vindt een vervangende, tweedehands Citroen C4 Velg 16 inch/ alu/ universeel of een complete set wielen. Gebruikte velgen in prima staat tegen een voordelige prijs kunt u hierboven aanvragen. Ideaal als bijvoorbeeld een velg erg beschadigd is door een stoeprand. In onze voorraad zijn zowel stalen als lichtmetalen velgen te vinden.

Citroen C4 stalen velgen winterbanden


Veel gevraagd zijn ook gebruikte Citroen C4 stalen velgen als set voor de montage van winterbanden. Ook hiervoor geldt 'zolang de voorraad strekt'. Ook gebruikte winterbanden en zomerbanden voor de C4 zijn bij ons voor veel types in voorraad, zo kunt u een winterset of zomerset wielen voor een leuke prijs compleet maken!

Citroen C4 Velg aanvragen


Met de bovenstaande knoppen kunt u onze voorraad inzien of een Citroen C4 Velg 16 inch/ alu/ universeel  aanvragen. Is dit niet de Citroen C4 Velg die u zoekt? Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden en prijzen.