Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Berlingo > Verwarmingairco > Kachel motor > T2 tegen dak gemonteerd compleet aanjagergroep zie.6450jq

Citroen Berlingo Kachel motor - T2/ TEGEN DAK G

VERWARMINGAIRCO
T2/ TEGEN DAK GEMONTEERD COMPLEET AANJAGERGROEP/ ZIE.6450JQ

Kenmerken
Merk Citroen
Model Berlingo
Onderdeel groep Verwarmingairco
Onderdeel Kachel-motor
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
C1 MAG.MAR. DENSO 9650315780 6450JQ BE JH
KM: 110.000
prijs: Op aanvraag


Bedankt voor uw keuze voor onze Citroen Berlingo kachelmotor T2/ tegen dak gemonteerd compleet aanjagergroep/ zie.6450jq cataloguspagina. Bij een defecte kachelmotor komt de warmte van de motor niet meer bij de inzittenden en ook de beslagen ruiten worden niet meer schoon. Een goed werkende aanjager is dus ook heel belangrijk voor de veiligheid, zowel in de bedrijfswagens als de Multispace MPV. Bij ons kunt u tegen een stuk aantrekkelijker bedrag een tweedehands kachelventilator aanschaffen.

Citroen Berlingo kachelmotor zoeken


Is de Citroen Berlingo kachelmotor T2/ tegen dak gemonteerd compleet aanjagergroep/ zie.6450jq  de juiste kachel motor voor uw Berlingo? Zo ja, vraagt u er dan een aan met de bovenstaande button. Bij twijfel kunt u ons ook een vraag stellen, wij zoeken graag het juiste onderdeel voor de verwarming van uw Citroen Berlingo voor u uit. U kunt ook zelf verder zoeken naar het juiste kachelventilator of naar andere Berlingo gebruikte onderdelen in onze online catalogus.