Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Xm > Wielenremmen > Wielbout > Slotbout set niet conisch sleutel 17 draad 12 44 lang

CITROEN Xm Wielbout - SLOTBOUT SET/ N

WIELENREMMEN
SLOTBOUT SET/ NIET CONISCH/ SLEUTEL 17/ DRAAD 12/ 44 LANG

Kenmerken
Merk Citroen
Model Xm
Onderdeel groep Wielenremmen
Onderdeel Wielbout
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
A2 set van 4 + 1 dop JH
KM: 167.000
prijs: Op aanvraag


Vraag ons naar een tweedehands Citroen Xm wielbout Slotbout set/ niet conisch/ sleutel 17/ draad 12/ 44 lang , we hebben veel verschillende gebruikte wielbouten in voorraad! Zowel slotbouten, bouten voor lichtmetalen velgen als voor stalen velgen kunt u bij ons vinden. Uiteraard worden de slotbouten met een speciale sleutel los gedraaid, maar de normale bouten zijn meestal met een 17 mm of 19 mm dop of wielsleutel te monteren.
 

Gebruikte Citroen Xm wielbouten in de juiste lengte

Over het algemeen zijn bouten voor aluminium velgen langer dan die voor staalvelgen, als u de lengte van de benodigde wielbouten op kunt meten maakt dit de verwerking van uw aanvraag eenvoudiger. Een foto van de bout kan daarbij ook zeker helpen om voor uw Citroen Xm velgen de gebruikte wielbouten in de juiste lengte en model te kunnen aanbieden.
 

Citroen Xm wielbouten opsturen

Wij kunnen de gevraagde Citroen Xm wielbouten naar u opsturen, is de bestelling voor 15.00 uur afgerond dat zijn de bouten meestal al de navolgende werkdag bij u in huis.