Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Xm > Wielenremmen > Band > W205 60 15 winterband 2

CITROEN Xm Band - W205/60/15/WINT

WIELENREMMEN
W205/60/15/WINTERBAND

Kenmerken
Merk Citroen
Model Xm
Onderdeel groep Wielenremmen
Onderdeel Band
Het door u geselecteerde product is helaas niet op voorraad

Via ons aanvraagformulier kunt u bij onze moderne autodemontage direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aanvragen. Ons vakkundige team reageert dan snel met prijs-, voorraad- en verzendinformatie voor nieuwe of gebruikte onderdelen.

Vind dit onderdeel voor mij


Met tweedehands autobanden Citroen Xm W205/60/15/winterband kunt u een leuke kostenbesparing behalen. Zo goed als nieuwe banden die nog jaren mee kunnen, maar slechts voor een fractie van de nieuwprijs!
 

Tweedehands banden van diverse merken

Vaak is er keuze uit meerdere bandenmerken als Michelin, Goodyear, Uniroyal, Dunlop, Vredestein, Firestone, Pirelli, Avon en Minerva met types als de Energy, Primacy, Snowtrac, etc. Naast zomerbanden zijn er ook winterbanden voor de Citroen Xm in onze voorraad te vinden net als stalen of lichtmetalen velgen.
 

Voorraad gebruikte autobanden Citroen Xm W205/60/15/winterband

Bekijk onze voorraad Citroen Xm W205/60/15/winterband gebruikte autobanden hierboven. Let hierbij op de tekst bij de band, het percentage zegt iets over de conditie van de gebruikte band. De kilometerstand is van de auto waar ze op gemonteerd waren en zegt dus niets over het kilometrage van de band.