Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Xm > Stuurdelen > Stuur huis > 4 cil. retour 12mm wartel aanvoer wartel 16mm

CITROEN Xm Stuur huis - 4 CIL./ RETOUR

STUURDELEN
4 CIL./ RETOUR 12MM WARTEL/ AANVOER WARTEL/ 16MM
DRAAD SPOORSTANGEIND/ 2 OF 3 BOUTS BEVESTIGING CILINDER
Kenmerken
Merk Citroen
Model Xm
Onderdeel groep Stuurdelen
Onderdeel Stuur-huis
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
REVISIE EX BTW GEEN CILINDER 01.16.2550 BE
KM: 000
prijs: Op aanvraag
REVISIE EX BTW GEEN CILINDER 01.16.2550 BE
KM: 000
prijs: Op aanvraag


Citroen Xm stuurhuis 4 cil./ retour 12mm wartel/ aanvoer wartel/ 16mm draad spoorstangeind/ 2 of 3 bouts bevestiging cilinder defect geraakt? Wij kunnen u XM stuurhuizen en aanverwante artikelen van de stuurinrichting leveren, dit zijn hoofdzakelijk gebruikte onderdelen.
 
In veel gevallen kunnen we ook een gereviseerd stuurhuis leveren zoals bijvoorbeeld in het geval van de Diravi van de XM V6. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft om het juiste Citroen Xm Stuur-huis te vinden, wij helpen u graag. 
 

Citroen Xm stuurhuis revisie mogelijk


De stuurhuizen voor de Citroen Xm worden steeds moeilijker leverbaar. Af fabriek zijn ze in sommige gevallen al niet eens meer verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in het geval van de Diravi voor de XM V6, deze is niet meer leverbaar en de laatst bekende prijs af fabriek was zelfs Euro 5.682,- excl. BTW! Gelukkig kunnen wij uw defecte Diravi inmiddels reviseren (mits geen overmatige schade). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Citroen XM stuurhuis Diravi revisie mogelijk
 

Citroen Xm stuurhuis verzending


Stuur ons een aanvraag voor een tweedehands Citroen Xm stuurhuis 4 cil./ retour 12mm wartel/ aanvoer wartel/ 16mm draad spoorstangeind/ 2 of 3 bouts bevestiging cilinder en na een korte afstemming gaan wij snel over tot verzending van het stuurhuis. Bestelt u voor 15.00 uur, dan is hij meestal al de volgende werkdag in huis.