Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Xm > Motor en motordelen > Stappen motor > Bosch 0280140526 lucht recht er doorheen

CITROEN Xm Stappen motor - BOSCH 028014052

MOTOR EN MOTORDELEN
BOSCH 0280140526 LUCHT RECHT ER DOORHEEN

Kenmerken
Merk Citroen
Model Xm
Onderdeel groep Motor-en-motordelen
Onderdeel Stappen-motor
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
C1 BE
KM: 000
prijs: Op aanvraag
B1 BE
KM: 000
prijs: Op aanvraag


De tweedehands stappenmotor Citroen Xm Bosch 0280140526 lucht recht er doorheen kunt u op deze pagina eenvoudig aanvragen. U ontvangt dan snel informatie over de prijs en levering van de gebruikte Citroen Xm stappenmotor Bosch 0280140526 lucht recht er doorheen . Wij verzenden dagelijks.

Citroen Xm stappenmotor schoonmaken?


De stappen motor zorgt ervoor dat de motor op het juiste stationair toerental draait en maakt deel uit van het motormanagement systeem. Reinigen van de kapotte stappen motor is vaak niet voldoende, vandaar dat het vervangen door een gebruikt exemplaar een zeer goede oplossing is. Dan kunnen de kosten van het schoonmaken achterwege gelaten worden en bespaart u bovendien tijd.

Vragen omtrent een Xm stappenmotor?


Heeft u vragen omtrent een Xm stappenmotor of zoekt u de juiste versie voor uw Citroen? Stel uw vraag aan onze onderdelenexperts, zij helpen u graag om de juiste tweedehands onderdelen te vinden. Zij kunnen u ook informeren over prijzen en verzending.

Kijk voor meer Citroen Xm onderdelen in onze catalogus of zoek onderdelen online direct in onze voorraad.