Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Xm > Elektrisch systeem > Gaspedaal sensor > Elektro gaspedaal potentio meter zie.527308 nfp 1

CITROEN Xm Gaspedaal sensor - ELEKTRO/ GASPED

ELEKTRISCH SYSTEEM
ELEKTRO/ GASPEDAAL POTENTIO METER/ ZIE.527308 NFP

Kenmerken
Merk Citroen
Model Xm
Onderdeel groep Elektrisch-systeem
Onderdeel Gaspedaal-sensor
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
A1 527308 NFP DD
KM: 32.000
prijs: Op aanvraag
F1 COLVERN 527308 NFP FK
KM: 332.000
prijs: Op aanvraag


Stuur hier eenvoudig een aanvraag voor een Citroen Xm gaspedaalsensor Elektro/ gaspedaal potentio meter/ zie.527308 nfp met garantie van de merkspecialist. U ontvangt snel antwoord op uw vragen over het onderdeel, prijs en eventueel verzending van de gewenste gaspedaal sensor. Ook kan ons verkoopteam checken of dit daadwerkelijk de goede sensorversie is voor uw Xm.

Citroen Xm gaspedaalsensor functie


De Citroen Xm gaspedaalsensor heeft als functie het doorgeven van de stand van het gaspedaal aan de Engine Control Unit (ECU, ook wel motormanagment). Deze motorcomputer kan er dan voor gaan zorgen dat de motor ook daadwerkelijk een bijpassende hoeveelheid lucht-brandstofmengsel krijgt toegediend. Bij defecten aan de sensor kunnen er rare effecten optreden, vandaar dat meestal een noodloopprogramma wordt ingeschakeld.

Citroen Xm gaspedaalsensor opsturen


Uiteraard kunnen wij de Citroen Xm gaspedaalsensor naar u opsturen. U kunt rekenen op een deugdelijke verpakking en in de meeste gevallen is het pakket reeds de volgende werkdag in huis.(mits voor 15.00 uur besteld en lokatie binnen Nederland)

Kijk voor meer Citroen Xm onderdelen in onze catalogus of zoek onderdelen online direct in onze voorraad.