Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Xm > Brandstof systeem > Gasklephuis sensor > B 2.0 16v rfv xu10j4r automaat zie 1635e1 nfp

CITROEN Xm Gasklephuis sensor - B 2.0 16V RFV X

BRANDSTOF SYSTEEM
B 2.0 16V RFV XU10J4R/ AUTOMAAT/ ZIE 1635E1 NFP

Kenmerken
Merk Citroen
Model Xm
Onderdeel groep Brandstof-systeem
Onderdeel Gasklephuis-sensor
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
AMC ZONDER STAPPENMOTOR VERDER COMPLEET 1635E1 NFP BB
KM: 261.000
prijs: Op aanvraag


Welkom op de tweedehands Citroen Xm Gasklephuis sensor B 2.0 16v rfv xu10j4r/ automaat/ zie 1635e1 nfp cataloguspagina. Stuur ons eenvoudig een aanvraag en u ontvangt snel antwoord op uw vragen over beschikbaarheid, prijs en eventueel verzending van de gewenste gasklep en/of gasklepsensor. Ook kan ons verkoopteam checken of dit daadwerkelijk het goede gasklephuis is voor uw Xm, als merkspecialist staan we voor u klaar.

Citroen Xm gasklephuis functie


Het gasklephuis zorgt voor de juiste hoeveelheid van lucht-brandstofmengsel dat door de motor wordt aangezogen. Dat is o.a. afhankelijk van de stand van het gaspedaal. De exacte plaatsing van de gasklep is afhankelijk van het soort injectiesysteem.

Citroen Xm gasklepsensor functie


De Citroen Xm gasklepsensor heeft als functie het doorgeven van de stand van de gasklep aan de Engine Control Unit (ECU, ook wel motormanagment). Deze motorcomputer kan er dan voor gaan zorgen dat de motor ook daadwerkelijk een bijpassende hoeveelheid lucht-brandstofmengsel via inspuiting krijgt toegediend. Bij defecten aan de gasklephuissensor kunnen er rare effecten optreden, vandaar dat meestal een noodloopprogramma wordt ingeschakeld.

Citroen Xm gasklephuis - gasklep sensor opsturen


Uiteraard kunnen wij de Citroen Xm gasklephuis sensor B 2.0 16v rfv xu10j4r/ automaat/ zie 1635e1 nfp naar u opsturen. U kunt rekenen op een deugdelijke verpakking en in de meeste gevallen is het pakket reeds de volgende werkdag in huis (mits voor 15.00 uur besteld en lokatie binnen Nederland).

Kijk voor meer Citroen Xm onderdelen in onze catalogus of zoek onderdelen online direct in onze voorraad.