Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Xm > Brandstof systeem > Gasklephuis sensor > B 1.8 8v lfz xu7jp gasklephuis solex marelli 281571 1

CITROEN Xm Gasklephuis sensor - B 1.8 8V LFZ XU

BRANDSTOF SYSTEEM
B 1.8 8V LFZ XU7JP/ GASKLEPHUIS/ SOLEX MARELLI/ 281571
72721/ ZIE 1635A1
Kenmerken
Merk Citroen
Model Xm
Onderdeel groep Brandstof-systeem
Onderdeel Gasklephuis-sensor
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


Welkom op de tweedehands Citroen Xm Gasklephuis sensor B 1.8 8v lfz xu7jp/ gasklephuis/ solex marelli/ 281571 72721/ zie 1635a1 cataloguspagina. Stuur ons eenvoudig een aanvraag en u ontvangt snel antwoord op uw vragen over beschikbaarheid, prijs en eventueel verzending van de gewenste gasklep en/of gasklepsensor. Ook kan ons verkoopteam checken of dit daadwerkelijk het goede gasklephuis is voor uw Xm, als merkspecialist staan we voor u klaar.

Citroen Xm gasklephuis functie


Het gasklephuis zorgt voor de juiste hoeveelheid van lucht-brandstofmengsel dat door de motor wordt aangezogen. Dat is o.a. afhankelijk van de stand van het gaspedaal. De exacte plaatsing van de gasklep is afhankelijk van het soort injectiesysteem.

Citroen Xm gasklepsensor functie


De Citroen Xm gasklepsensor heeft als functie het doorgeven van de stand van de gasklep aan de Engine Control Unit (ECU, ook wel motormanagment). Deze motorcomputer kan er dan voor gaan zorgen dat de motor ook daadwerkelijk een bijpassende hoeveelheid lucht-brandstofmengsel via inspuiting krijgt toegediend. Bij defecten aan de gasklephuissensor kunnen er rare effecten optreden, vandaar dat meestal een noodloopprogramma wordt ingeschakeld.

Citroen Xm gasklephuis - gasklep sensor opsturen


Uiteraard kunnen wij de Citroen Xm gasklephuis sensor B 1.8 8v lfz xu7jp/ gasklephuis/ solex marelli/ 281571 72721/ zie 1635a1 naar u opsturen. U kunt rekenen op een deugdelijke verpakking en in de meeste gevallen is het pakket reeds de volgende werkdag in huis (mits voor 15.00 uur besteld en lokatie binnen Nederland).

Kijk voor meer Citroen Xm onderdelen in onze catalogus of zoek onderdelen online direct in onze voorraad.