Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Xantia > Ophanging achterz. > Achteras > Break veercil 3.5mm leiding 8 mm wartel geen abs

CITROEN Xantia Achteras - BREAK VEERCIL

OPHANGING ACHTERZ.
BREAK VEERCIL 3.5MM LEIDING 8 MM WARTEL GEEN ABS

Kenmerken
Merk Citroen
Model Xantia
Onderdeel groep Ophanging-achterz.
Onderdeel Achteras
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
Bekijk hier de foto
7 foto's
F1 -hoogteregelaar cmpl.a.brug 3.5mm leiding JH
KM: 353.000
prijs: Op aanvraag


U heeft gekozen voor een Citroen Xantia achteras of revisieset met specificatie Break veercil 3.5mm leiding 8 mm wartel geen abs . Wij leveren een nieuwe of gebruikte achterbrug met garantie. Als u er zeker van bent dat dit de juiste achteras of revisieset is voor uw Citroen Xantia, vraag deze hier dan direct aan. Vaak ontstaat er speling op de wielophanging achter en staan de wielen scheef onder de auto. Hier vindt u de oplossing.

Citroen Xantia achteras bestellen


Het bestellen van de juiste Achteras of revisieset is niet altijd even makkelijk, vaak is er keuze uit bijvoorbeeld remschijven of trommels, met of zonder ABS, enz. Twijfelt u of de achteras, achterbrug of revisieset op uw Citroen Xantia past, doe dan een algemene onderdeelaanvraag.

Citroen Xantia achterbrug verzending


Na overleg met een van onze verkopers kunnen wij zorgen voor verzending van de Citroen Xantia achterbrug of u spreekt af om de achteras zelf op te halen na het doen van een reservering. Wij verzenden dagelijks nieuwe en tweedehands onderdelen waaronder achterassen, in de meeste gevallen is de zending al de volgende werkdag bij u op lokaties..