Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Visa > Elektrisch systeem > V ruit wisser motor > Motor mechanisme kompleet alle type

CITROEN Visa V ruit wisser motor - MOTOR + MECHANI

ELEKTRISCH SYSTEEM
MOTOR + MECHANISME KOMPLEET ALLE TYPE

Kenmerken
Merk Citroen
Model Visa
Onderdeel groep Elektrisch-systeem
Onderdeel V-ruit-wisser-motor
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
D1 5500980 Bosch 0390246090 cmpl.JH
KM: 164.000
prijs: Op aanvraag


Welkom op de pagina van de Citroen Visa ruitenwissermotor voor Motor + mechanisme kompleet alle type . Als dit de wissermotor is die op de voorruit en het electrisch systeem van uw Citroen Visa past, vraagt u hem dan aan met de knop hierboven. Onze medewerkers informeren u dan snel over de details van het onderdeel, prijs en verzending.

Andere uitvoeringen Citroen Visa ruitenwissermotor


Is de Citroen Visa ruitenwissermotor voor Motor + mechanisme kompleet alle type niet de wissermotor die u zoekt? Voor de overige uitvoeringen van de C5 ruitenwissermotors aan de voorzijde klikt u op de link 'V RUIT WISSER MOTOR' helemaal bovenaan deze pagina.

Visa Ruitenwissermotor verzending of afhalen


Verzending van gebruikte onderdelen wereldwijd is voor ons dagelijkse kost. Voor 15.30 uur besteld is in Nederland meestal de volgende dag in huis. Wilt u zelf afhalen? Spreekt u dit dan duidelijk af met ons verkoopteam, dit bespaart u een lange wachttijd als het motortje voor de ruitenwissers op uw voorruit nog speciaal moet worden gedemonteerd.