Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Saxo > Wielenremmen > Wielbout > Alu velg platte ring 65mm tot.lengte 43mm bout 25mm 1

CITROEN Saxo Wielbout - ALU VELG/ PLATT

WIELENREMMEN
ALU VELG/ PLATTE RING/ 65MM TOT.LENGTE/ 43MM BOUT/ 25MM
DRAAD
Kenmerken
Merk Citroen
Model Saxo
Onderdeel groep Wielenremmen
Onderdeel Wielbout
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Of advies nodig? Bel ons op 024-3570315. Wij helpen graag.

Vind dit onderdeel voor mij


Vraag ons naar een tweedehands Citroen Saxo wielbout Alu velg/ platte ring/ 65mm tot.lengte/ 43mm bout/ 25mm draad, we hebben veel verschillende gebruikte wielbouten in voorraad! Zowel slotbouten, bouten voor lichtmetalen velgen als voor stalen velgen kunt u bij ons vinden. Uiteraard worden de slotbouten met een speciale sleutel los gedraaid, maar de normale bouten zijn meestal met een 17 mm of 19 mm dop of wielsleutel te monteren.
 

Gebruikte Citroen Saxo wielbouten in de juiste lengte

Over het algemeen zijn bouten voor aluminium velgen langer dan die voor staalvelgen, als u de lengte van de benodigde wielbouten op kunt meten maakt dit de verwerking van uw aanvraag eenvoudiger. Een foto van de bout kan daarbij ook zeker helpen om voor uw Citroen Saxo velgen de gebruikte wielbouten in de juiste lengte en model te kunnen aanbieden.
 

Citroen Saxo wielbouten opsturen

Wij kunnen de gevraagde Citroen Saxo wielbouten naar u opsturen, is de bestelling voor 15.00 uur afgerond dat zijn de bouten meestal al de navolgende werkdag bij u in huis.