Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Saxo > Koppelingassen > Koppelings set > B 1.0 8v cdz kompleet set zie.2050h3

CITROEN Saxo Koppelings set - B 1.0 8V CDZ/ K

KOPPELINGASSEN
B 1.0 8V CDZ/ KOMPLEET SET/ ZIE.2050H3

Kenmerken
Merk Citroen
Model Saxo
Onderdeel groep Koppelingassen
Onderdeel Koppelings-set
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
NIEUW EX BTW VALEO COMPLETE SET 205288 JB
KM: 000
prijs: Op aanvraag


Ook een tweedehands Citroen Saxo Koppelings-set B 1.0 8v cdz/ kompleet set/ zie.2050h3 is een prima, voordelig alternatief voor een dure nieuwe koppelingsset. De prijs van een gebruikte koppelingsset hangt uiteraard af van de staat en meestal hebben we verschillende sets in voorraad.

De juiste Citroen Saxo koppelingsset vinden


Als de tweedehands Citroen Saxo Koppelings-set de juiste koppelingsset is kunt u hierboven onze voorraad bekijken, direct een aanvraag doen of een vraag stellen. Een andere gebruikte Citroen Saxo koppeling kunt u in onze catalogus vinden.

Dagelijkse verzending Citroen Saxo koppelingsset


Dagelijks verzenden wij tweedehands koppelingssets naar klanten over de hele wereld. In Nederland wordt de Citroen Saxo koppelings set, mits besteld voor 15.00 uur, meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. Voor een succesvolle verzending verpakken wij de set door onze jarenlange ervaring uiterst zorgvuldig. Bovendien werken we met een gespecialiseerde vervoerder.

Citroen Saxo koppeling vervangen


Begint een koppeling eenmaal te slippen, te happen bij het aangrijpen of maakt hij rare geluiden, dan is het de hoogste tijd om de koppelingsset te vervangen.
Heeft u zelf niet de tijd of mist u de technische kennis om uw Citroen Saxo koppeling te vervangen? In de werkplaats van ons Autobedrijf kunnen we ook uw koppeling vervangen. Met meer dan 35 jaar Citroen ervaring kunt u deze klus wel aan ons toevertrouwen.