Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Saxo > Elektrisch systeem > Bdp sensor > B 1.1 8v hdz met vaste draad zie.1920z3

CITROEN Saxo Bdp sensor - B 1.1 8V HDZ/ M

ELEKTRISCH SYSTEEM
B 1.1 8V HDZ/ MET VASTE DRAAD/ ZIE.1920Z3

Kenmerken
Merk Citroen
Model Saxo
Onderdeel groep Elektrisch-systeem
Onderdeel Bdp-sensor
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


Vindt hier een tweedehands Citroen Saxo Bdp-sensor B 1.1 8v hdz/ met vaste draad/ zie.1920z3 ook wel krukassensor genoemd. De BDP sensor (Bovenste Dode Punt sensor) registreert wanneer een zuiger zijn bovenste dode punt bereikt en koppelt dit terug aan het motormanagement systeem (ECU). Met dat signaal kan het ideale ontstekingstijdstip worden bepaalt.

Citroen Saxo BDP sensor vervangen


Als de BDP sensor defect is kan dit rare gevolgen hebben zoals het plotseling afslaan van de motor tot aan het volledig weigeren van de motor. Een storingsdiagnose kan dan op een defecte krukassensor (andere benamingen zijn ook wel toerentalsensor of positiesensor) wijzen. Als alle contacten in orde zijn, blijft er dan weinig anders over dan het vervangen van de Citroen Saxo BDP sensor. Een gebruikt exemplaar kan een welkome uitkomst bieden.

Vraag een Citroen Saxo Bdp-sensor B 1.1 8v hdz/ met vaste draad/ zie.1920z3 hierboven aan. Kijk voor meer Citroen Saxo onderdelen in onze catalogus of zoek onderdelen online direct in onze voorraad.