Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Saxo > Deuren > Rv portier > 2drs (type met 6cm hoge sierlijst) zie notes zie 9004h3

CITROEN Saxo Rv portier - 2DRS (TYPE MET

DEUREN
2DRS (TYPE MET 6CM HOGE SIERLIJST) ZIE NOTES/ ZIE 9004H3

Kenmerken
Merk Citroen
Model Saxo
Onderdeel groep Deuren
Onderdeel Rv-portier
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
R3 EKQ rood R3 9004H3 BE 7D1 2x 7U1 eerder gespoten! jh
KM: 146.000
prijs: Op aanvraag
A3 EYC GRIJS A3 5U1 9004H3 DD
KM: 220.000
prijs: Op aanvraag


Vindt het juiste Citroen Saxo portier rechts voor 2drs (type met 6cm hoge sierlijst) zie notes/ zie 9004h3 tweedehands bij Bart Ebben! Als specialist in gebruikte onderdelen Citroen Saxo is er ook 2dehands plaatwerk op voorraad waaronder een rechter deur. Een rechter portier is vaak behoorlijk compleet en wordt in verschillende kleuren en kwaliteiten aangeboden, de prijs van de passagiersdeur wordt mede door de kwaliteit bepaald.

Citroen Saxo deur rechts voor bestellen met kleurcode


Om snel de juiste tweedehands deur rechts voor te vinden helpt het als u het Citroen Saxo portier kunt bestellen met kleurcode. We hebben een speciale pagina gemaakt waarop u kunt zien hoe u uw Citroen kleurcode kunt vinden.

Citroen Saxo portier rechts voor verzending


Na afstemming met een van onze verkopers wordt de Citroen Saxo portier rechts voor 2drs (type met 6cm hoge sierlijst) zie notes/ zie 9004h3 verzending voor u in orde gemaakt. Het slim verpakken van tweedehands plaatwerkdelen is een vak apart, onze specialisten hebben dit volledig onder controle. Zo komt de gebruikte deur ook daadwerkelijk in goede staat bij u aan. Bovendien is voor 15.00 uur besteld in de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis.
 

Kwaliteit tweedehands voordeur rechts Saxo

De prijs van de tweedehands Saxo rechter voordeur wordt mede door de kwaliteit ervan bepaald. Als de deur een kras, deukje, roest of lakprobleem heeft dan wordt dit met een code bij de deur aangegeven. Een uitleg van de codes is in de afbeelding hieronder te vinden, klik erop voor een vergroting.
 
Kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot