Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Saxo > Deuren > Ra portier > 5 deurs zie 900898 nfp

CITROEN Saxo Ra portier - 5-DEURS/ ZIE 90

DEUREN
5-DEURS/ ZIE 900898 NFP

Kenmerken
Merk Citroen
Model Saxo
Onderdeel groep Deuren
Onderdeel Ra-portier
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
Bekijk hier de foto
A2 EYC GRIJS A2 7D1 LICHT BEKRAST 900898 NFP BW
KM: 172.000
prijs: Op aanvraag
A4 KPK blauw 900898 JDK 7D3 2x 7D1 5U1 JH
KM: 231.000
prijs: Op aanvraag


Vraag hier een Citroen Saxo portier rechts achter 5-deurs/ zie 900898 nfp tweedehands aan. Een gebruikt rechter achterportier is vaak behoorlijk compleet en wordt in verschillende kleuren en kwaliteiten aangeboden, de prijs van de deur voor achterpassagiers wordt mede door de kwaliteit bepaald.

Citroen Saxo deur rechts achter bestellen met kleurcode


Om snel de juiste tweedehands deur rechts achter te vinden helpt het als u het Citroen Saxo portier kunt bestellen met de originele kleurcode, wie weet hebben we een exemplaar met exact dezelfde kleur. We hebben een speciale informatiepagina gemaakt waarop u kunt zien hoe u uw Citroen kleurcode kunt vinden.

Citroen Saxo portier rechts achter verzending


Na afstemming met een van onze verkopers wordt de Citroen Saxo portier rechts achter 5-deurs/ zie 900898 nfp verzending voor u in orde gemaakt. Het slim verpakken van tweedehands plaatwerkdelen is een hele kunst, maar u kunt dit gerust aan onze specialisten over laten. Zo komt de gebruikte deur ook daadwerkelijk in goede staat bij u aan. Bovendien is voor 15.00 uur besteld in de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis.
 

Kwaliteit tweedehands achterdeur rechts Saxo

De prijs van de tweedehands Saxo rechter achterdeur wordt mede door de kwaliteit bepaald. Als de deur een deukje, kras, roest of lakprobleem heeft dan wordt dit met een code bij het portier vermeldt. Hieronder is een uitleg van de codes te vinden, klik op de afbeelding voor een vergroting.
 
Kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot