Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Saxo > Deuren > Lv portier > 2drs vts (type 20cm hoge skirt) notes zie 9002j1

CITROEN Saxo Lv portier - 2DRS VTS (TYPE

DEUREN
2DRS VTS (TYPE 20CM HOGE SKIRT)/ NOTES/ ZIE 9002J1

Kenmerken
Merk Citroen
Model Saxo
Onderdeel groep Deuren
Onderdeel Lv-portier
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
A2 EXY ZWART A2 4X5U1 6D1 +SKIRT GS
KM: 211.000
prijs: Op aanvraag


Vindt het juiste Citroen Saxo portier links voor 2drs vts (type 20cm hoge skirt)/ notes/ zie 9002j1 tweedehands bij Bart Ebben! Als specialist in gebruikte onderdelen Citroen Saxo is er ook 2dehands plaatwerk op voorraad zoals een linker deur. De bestuurdersdeur is vaak behoorlijk compleet en wordt in verschillende kleuren en kwaliteiten aangeboden

Citroen Saxo deur links voor bestellen met kleurcode


Om snel de juiste tweedehands deur links voor te vinden helpt het als u het Citroen Saxo portier kunt bestellen met kleurcode. We hebben een speciale pagina gemaakt waarop u kunt  zien hoe u uw Citroen kleurcode kunt vinden.

Citroen Saxo portier links voor verzending


Na overeenstemming met een van onze verkopers wordt de Citroen Saxo portier links voor 2drs vts (type 20cm hoge skirt)/ notes/ zie 9002j1 verzending voor u in orde gemaakt. Het slim verpakken van plaatwerkdelen is een vak apart, maar onze specialisten hebben dit volledig onder de knie. Zo komt de gebruikte deur ook heel bij u aan. Bovendien is bestellen voor 15.00 uur in de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis.
 

Kwaliteit tweedehands voordeur links Saxo

De prijs van de tweedehands Saxo linker voordeur wordt mede door de kwaliteit bepaald. Als de deur een kras, deukje, roest of lakprobleem heeft dan wordt dit met een code bij de deur vermeldt. Een uitleg van de codes is hieronder te vinden, klik op de afbeelding voor een vergroting.
 
Kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot