Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Saxo > Brandstof systeem > Gasklephuis sensor > B 1.4 kfx tu3jp gasklephuis kunststof 4 stekkers 2

CITROEN Saxo Gasklephuis sensor - B 1.4 KFX TU3JP

BRANDSTOF SYSTEEM
B 1.4 KFX TU3JP/ GASKLEPHUIS/ KUNSTSTOF/ 4 STEKKERS/
MARELLI 72788 PSA642/ -8210/ ZIE 1635Q0
Kenmerken
Merk Citroen
Model Saxo
Onderdeel groep Brandstof-systeem
Onderdeel Gasklephuis-sensor
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Of advies nodig? Bel ons op 024-3570315. Wij helpen graag.

Vind dit onderdeel voor mij


Welkom op de tweedehands Citroen Saxo Gasklephuis sensor B 1.4 kfx tu3jp/ gasklephuis/ kunststof/ 4 stekkers/ marelli 72788 psa642/ -8210/ zie 1635q0 cataloguspagina. Stuur ons eenvoudig een aanvraag en u ontvangt snel antwoord op uw vragen over beschikbaarheid, prijs en eventueel verzending van de gewenste gasklep en/of gasklepsensor. Ook kan ons verkoopteam checken of dit daadwerkelijk het goede gasklephuis is voor uw Saxo, als merkspecialist staan we voor u klaar.

Citroen Saxo gasklephuis functie


Het gasklephuis zorgt voor de juiste hoeveelheid van lucht-brandstofmengsel dat door de motor wordt aangezogen. Dat is o.a. afhankelijk van de stand van het gaspedaal. De exacte plaatsing van de gasklep is afhankelijk van het soort injectiesysteem.

Citroen Saxo gasklepsensor functie


De Citroen Saxo gasklepsensor heeft als functie het doorgeven van de stand van de gasklep aan de Engine Control Unit (ECU, ook wel motormanagment). Deze motorcomputer kan er dan voor gaan zorgen dat de motor ook daadwerkelijk een bijpassende hoeveelheid lucht-brandstofmengsel via inspuiting krijgt toegediend. Bij defecten aan de gasklephuissensor kunnen er rare effecten optreden, vandaar dat meestal een noodloopprogramma wordt ingeschakeld.

Citroen Saxo gasklephuis - gasklep sensor opsturen


Uiteraard kunnen wij de Citroen Saxo gasklephuis sensor B 1.4 kfx tu3jp/ gasklephuis/ kunststof/ 4 stekkers/ marelli 72788 psa642/ -8210/ zie 1635q0 naar u opsturen. U kunt rekenen op een deugdelijke verpakking en in de meeste gevallen is het pakket reeds de volgende werkdag in huis (mits voor 15.00 uur besteld en lokatie binnen Nederland).

Kijk voor meer Citroen Saxo onderdelen in onze catalogus of zoek onderdelen online direct in onze voorraad.