Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Saxo > Brandstof systeem > Diesel pomp > D 1.5 vjz lucas roto cav dpcr8445b190a

CITROEN Saxo Diesel pomp - D 1.5 VJZ/ LUCA

BRANDSTOF SYSTEEM
D 1.5 VJZ/ LUCAS ROTO CAV DPCR8445B190A

Kenmerken
Merk Citroen
Model Saxo
Onderdeel groep Brandstof-systeem
Onderdeel Diesel-pomp
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


Uw zoekopdracht leidt tot een tweedehands Citroen Saxo dieselpomp D 1.5 vjz/ lucas roto cav dpcr8445b190a , vraag hem direct aan met de knop hierboven. Problemen met het brandstof systeem zijn vaak terug te voeren op een kapotte diesel pomp. Te denken valt hierbij aan verschijnselen als overmatig roken en een slecht lopende motor.

Gebruikte Citroen Saxo dieselpomp, goed alternatief!


Het reviseren van een Citroen Saxo dieselpomp is meestal behoorlijk kostbaar, waardoor een gebruikte pomp al snel een goed alternatief is. De prijs ligt immers grofweg op de helft van de nieuwprijs en het is een origneel Citroen onderdeel. Na monteren en ontluchten is uw Citroen weer in orde.

Citroen Saxo dieselpomp aanvragen bij twijfel


Ook bij twijfel of de tweedehands Citroen Saxo dieselpomp op uw auto past of niet kunt u een aanvraag indienen. Onze verkoopmedewerkers kunnen voor u het juiste type uitzoeken, zodat uw brandstofsysteem snel weer optimaal werkt. Zij zullen u dan eveneens van info over prijzen en verzending voorzien.