Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Saxo > Achter en dak delen > Trekhaak > Stekkerdoos 7polig 10pins

CITROEN Saxo Trekhaak - STEKKERDOOS/ 7P

ACHTER EN DAK DELEN
STEKKERDOOS/ 7POLIG/ 10PINS/

Kenmerken
Merk Citroen
Model Saxo
Onderdeel groep Achter-en-dak-delen
Onderdeel Trekhaak
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
NIEUW EX BTW 7POLIG ORIGINEEL BEDRADING BEJ
KM: 000
prijs: Op aanvraag


U zocht een tweedehands trekhaak Citroen Saxo Stekkerdoos/ 7polig/ 10pins/ . Wij krijgen regelmatig een gebruikte Citroen Saxo trekhaak of stekkerdoos binnen, onze actuele voorraad kunt u hierboven bekijken. Met een tweedehands trekhaak kunt u een leuk bedrag besparen op de aanschaf!

Citroen Saxo trekhaak tweedehands aanvragen


Uit ervaring merken wij dat er zeer veel verschillende trekhaken per type in omloop zijn, deze passen niet altijd op uw Saxo. Mocht u twijfelen of de Stekkerdoos/ 7polig/ 10pins/ op uw Citroen Saxo past, dan kunt u ons dat melden in de aanvraag. Uiteraard kunnen wij u de trekhaak toesturen, hier vindt u meer info over verzenden en afhalen.

Citroen Saxo trekhaak tweedehands monteren


Het monteren van een al dan niet afneembare tweedehands Citroen Saxo trekhaak is niet altijd even eenvoudig. Bij recente modellen is niet alleen het plaatsen van de trekhaak, maar ook het inlezen van de trekhaak in de electronica van de auto onderdeel van de klus. Mocht u hiertoe zelf niet in staat zijn, dan kunt u de montage van de trekhaak ook aan ons BOVAG autobedrijf overlaten.