Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Jumpy > Interieur > Interieur kompleet > T2 set stoel bankje leer

CITROEN Jumpy Interieur kompleet - T2/ SET STOEL +

INTERIEUR
T2/ SET STOEL + BANKJE LEER

Kenmerken
Merk Citroen
Model Jumpy
Onderdeel groep Interieur
Onderdeel Interieur-kompleet
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
A2 ZWART LEER STOEL GAATJE IN ZIJKANT ZITTING + BANK RV JH
KM: 000
prijs: Op aanvraag


Bij Bart Ebben kunt u ook terecht voor Citroen Jumpy interieur compleet T2/ set stoel + bankje leer tweedehands. Een bekledingsset bestaat meestal uit de voorstoelen, een achterbank en deurpanelen. Zo kunt u uw Citroen een upgrade geven met een lederen interieurset, leer geeft een enorm gevoel van luxe en een gebruikte set bekleding maakt dit ook nog eens betaalbaar. Maar een smerige of kapotte bekleding kan ook door een bekledingsset van stof vervangen worden.

Juiste Citroen Jumpy interieur compleet


Om het juiste Citroen Jumpy interieur compleet tweedehands te bestellen is het zeer prettig als u het voertuigidentificatienummer van uw auto kunt doorgeven. Daarmee kunnen wij in onze voorraad kijken en u snel informeren over de beschikbaarheid en prijs. Indien wij het Citroen Jumpy complete interieur T2/ set stoel + bankje leer tweedehands kunnen leveren bespaart u veel geld en bewijst u het milieu ook nog eens een dienst.

Zoekt u inplaats van een T2/ set stoel + bankje leer complete interieurset een ander Citroen Jumpy onderdeel? Raadpleeg ons online onderdelenzoeksysteem.