Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Jumper > Interieur > Achter bank > Chassis cabine dubbel achterbank 4 zits

CITROEN Jumper Achter bank - CHASSIS CABINE

INTERIEUR
CHASSIS CABINE DUBBEL/ ACHTERBANK 4 ZITS

Kenmerken
Merk Citroen
Model Jumper
Onderdeel groep Interieur
Onderdeel Achter-bank
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


Op zoek naar een Citroen Jumper achterbank Chassis cabine dubbel/ achterbank 4 zits ? Bij Bart Ebben Citroen specialist vindt u een uitgebreid assortiment, overwegend gebruikte achterbanken. Vaak zijn er veel verschillende uitvoeringen en bekledingen, maar na zorgvuldige afstemming weet u snel of wij de juiste achterbank voor u op voorraad hebben.

Voordelige Citroen Jumper achterbank


Zo kan een ongelukje redelijk voordelig gerepareerd worden met een Citroen Jumper tweedehands achterbank. Als bijvoorbeeld de hond de bekleding van de achterbank en/of het schuim ervan onherstelbaar heeft beschadigd. Om u de juiste versie te kunnen aanbieden is niet altijd gemakkelijk. Om dit eenvoudig te maken zou u ons bijvoorbeeld naast uw aanvraag ook een foto kunnen toesturen. Er zit bijvoorbeeld verschil in 2 deurs en 4 deurs modellen, soms de bank deelbaar of zijn het zelfs losse stoelen. Het kan zelfs over een extra (derde) achterbank gaan voor de grotere modellen.

Stuur een Citroen Jumper achterbank aanvraag


Stuur ons een aanvraag voor een Citroen Jumper achterbank met een van de bovenstaande knoppen. Dit kan als de Citroen Jumper achterbank Chassis cabine dubbel/ achterbank 4 zits de juiste is, maar dat kan ook als u niet precies weet welke achter bank u nodig heeft. Onze verkopers helpen u verder.
Wij kunnen de 2ehands achterbank opsturen met een speciale pakketdienst.