Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Gs > Brandstof systeem > Brandstof tank > Tank 2

CITROEN Gs Brandstof tank - TANK

BRANDSTOF SYSTEEM
TANK

Kenmerken
Merk Citroen
Model Gs
Onderdeel groep Brandstof-systeem
Onderdeel Brandstof-tank
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


Een gebruikte Citroen Gs brandstoftank Tank als betaalbaar alternatief bij een defect. Een brandstoftank gaat niet zo heel vaak kapot, maar als dit gebeurt is een tweedehandse tank een prettige, betaalbare oplossing. Dit geldt zowel voor benzine als voor diesel tanks. 

De juiste Citroen Gs brandstoftank


Is de Citroen Gs brandstoftank Tank de juiste tank voor uw Gs? Stuur ons dan een aanvraag met een van de buttons hierboven. Eventuele onzekerheid over de juistheid van de tweedehands tank voor uw Citroen Gs kunt u in uw aanvraag vermelden, wij zoeken dan de juiste versie voor u uit. Meestal wordt de tank compleet met vulpijp (of vulhals) geleverd. Bij een aantal modellen wordt de FAP vloeistof ook opgeslagen in een apart compartiment van de brandstoftank.

Wij kunnen u de Citroen Gs brandstoftank toesturen per pakketdienst. Na overleg met onze verkoopafdeling kunt u de tank ook afhalen in Malden.