Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Ds > Achter en dak delen > Achterklep > Sedan achterklep 1

CITROEN Ds Achterklep - SEDAN ACHTERKL

ACHTER EN DAK DELEN
SEDAN ACHTERKLEP

Kenmerken
Merk Citroen
Model Ds
Onderdeel groep Achter-en-dak-delen
Onderdeel Achterklep
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
Bekijk hier de foto
B3 ROEST OP FELSNAAD BE
KM: 000
prijs: Op aanvraag


Een gebruikte Citroen Ds Achterklep Sedan achterklep is een prima oplossing voor een defecte kofferklep. Doe hierboven een aanvraag voor de tweedehands Citroen Ds Achterklep en ontvang snel informatie over prijs, beschikbaarheid en de exacte staat van de gebruikte achterklep.

Tweedehands achterklep Citroen Ds in juiste kleurcode


Hierboven ziet u meteen of wij de gevraagde tweedehands achterklep Citroen Ds in de juiste kleurcode voorradig hebben. De kleurcode kan op verschillende plaatsen op uw auto zijn aangegeven, bekijk hier onze tips voor het Citroen kleurcode zoeken. Heeft u eenmaal de code dan is het kiezen van de juiste gebruikte achterklep een stuk makkelijker.  
 

Kwaliteit gebruikte achterklep Citroen Ds exact omschreven

De prijs van de tweedehands Ds achterklep wordt mede bepaald door de kwaliteit ervan. Vooraf willen we graag dat exact helder is in welke staat de gebruikte achterklep is. Als de klep een kras, deukje, roest of lakprobleem heeft dan wordt dit met een code bij het onderdeel vermeldt. Een uitleg van de codes is in de afbeelding hieronder te vinden, erop klikken toont een vergroting.
 
Kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot
 
Ook de werking van de achterruitverwarming testen wij, zodat hier geen onduidelijkheid over is. In de onderstaande video is te zien hoe we dit doen: