Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Cx > Brandstof systeem > Brandstof tank > Tank banden

CITROEN Cx Brandstof tank - TANK BANDEN

BRANDSTOF SYSTEEM
TANK BANDEN

Kenmerken
Merk Citroen
Model Cx
Onderdeel groep Brandstof-systeem
Onderdeel Brandstof-tank
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
A1 BE
KM: 000
prijs: Op aanvraag


Een gebruikte Citroen Cx brandstoftank Tank banden als betaalbaar alternatief bij een defect. Een brandstoftank gaat niet zo heel vaak kapot, maar als dit gebeurt is een tweedehandse tank een prettige, betaalbare oplossing. Dit geldt zowel voor benzine als voor diesel tanks. 

De juiste Citroen Cx brandstoftank


Is de Citroen Cx brandstoftank Tank banden de juiste tank voor uw Cx? Stuur ons dan een aanvraag met een van de buttons hierboven. Eventuele onzekerheid over de juistheid van de tweedehands tank voor uw Citroen Cx kunt u in uw aanvraag vermelden, wij zoeken dan de juiste versie voor u uit. Meestal wordt de tank compleet met vulpijp (of vulhals) geleverd. Bij een aantal modellen wordt de FAP vloeistof ook opgeslagen in een apart compartiment van de brandstoftank.

Wij kunnen u de Citroen Cx brandstoftank toesturen per pakketdienst. Na overleg met onze verkoopafdeling kunt u de tank ook afhalen in Malden.