Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > C5 > Elektrisch systeem > Gaspedaal sensor > Gaspedaal met sensor rhd cruise controle limitter 1

CITROEN C5 Gaspedaal sensor - GASPEDAAL MET S

ELEKTRISCH SYSTEEM
GASPEDAAL MET SENSOR/ RHD/ -CRUISE CONTROLE -LIMITTER/
9644939680/ ZIE 1601N6
Kenmerken
Merk Citroen
Model C5
Onderdeel groep Elektrisch-systeem
Onderdeel Gaspedaal-sensor
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
B1 RHD RECHTS GESTUURD 1601N6 BE
KM: 91.000
prijs: Op aanvraag
C1 RHD RECHTS GESTUURD 1601N6 BE
KM: 126.000
prijs: Op aanvraag


Stuur hier eenvoudig een aanvraag voor een Citroen C5 gaspedaalsensor Gaspedaal met sensor/ rhd/ -cruise controle -limitter/ 9644939680/ zie 1601n6 met garantie van de merkspecialist. U ontvangt snel antwoord op uw vragen over het onderdeel, prijs en eventueel verzending van de gewenste gaspedaal sensor. Ook kan ons verkoopteam checken of dit daadwerkelijk de goede sensorversie is voor uw C5.

Citroen C5 gaspedaalsensor functie


De Citroen C5 gaspedaalsensor heeft als functie het doorgeven van de stand van het gaspedaal aan de Engine Control Unit (ECU, ook wel motormanagment). Deze motorcomputer kan er dan voor gaan zorgen dat de motor ook daadwerkelijk een bijpassende hoeveelheid lucht-brandstofmengsel krijgt toegediend. Bij defecten aan de sensor kunnen er rare effecten optreden, vandaar dat meestal een noodloopprogramma wordt ingeschakeld.

Citroen C5 gaspedaalsensor opsturen


Uiteraard kunnen wij de Citroen C5 gaspedaalsensor naar u opsturen. U kunt rekenen op een deugdelijke verpakking en in de meeste gevallen is het pakket reeds de volgende werkdag in huis.(mits voor 15.00 uur besteld en lokatie binnen Nederland)

Kijk voor meer Citroen C5 onderdelen in onze catalogus of zoek onderdelen online direct in onze voorraad.