Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > C5 > Elektrisch systeem > Gaspedaal sensor > Gaspedaal met sensor cruise controle limitter

CITROEN C5 Gaspedaal sensor - GASPEDAAL MET S

ELEKTRISCH SYSTEEM
GASPEDAAL MET SENSOR/ -CRUISE CONTROLE -LIMITTER/
9644939680/ ZIE 1601N5
Kenmerken
Merk Citroen
Model C5
Onderdeel groep Elektrisch-systeem
Onderdeel Gaspedaal-sensor
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Of advies nodig? Bel ons op 024-3570315. Wij helpen graag.

Vind dit onderdeel voor mij


Stuur hier eenvoudig een aanvraag voor een Citroen C5 gaspedaalsensor Gaspedaal met sensor/ -cruise controle -limitter/ 9644939680/ zie 1601n5 met garantie van de merkspecialist. U ontvangt snel antwoord op uw vragen over het onderdeel, prijs en eventueel verzending van de gewenste gaspedaal sensor. Ook kan ons verkoopteam checken of dit daadwerkelijk de goede sensorversie is voor uw C5.

Citroen C5 gaspedaalsensor functie


De Citroen C5 gaspedaalsensor heeft als functie het doorgeven van de stand van het gaspedaal aan de Engine Control Unit (ECU, ook wel motormanagment). Deze motorcomputer kan er dan voor gaan zorgen dat de motor ook daadwerkelijk een bijpassende hoeveelheid lucht-brandstofmengsel krijgt toegediend. Bij defecten aan de sensor kunnen er rare effecten optreden, vandaar dat meestal een noodloopprogramma wordt ingeschakeld.

Citroen C5 gaspedaalsensor opsturen


Uiteraard kunnen wij de Citroen C5 gaspedaalsensor naar u opsturen. U kunt rekenen op een deugdelijke verpakking en in de meeste gevallen is het pakket reeds de volgende werkdag in huis.(mits voor 15.00 uur besteld en lokatie binnen Nederland)

Kijk voor meer Citroen C5 onderdelen in onze catalogus of zoek onderdelen online direct in onze voorraad.