Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > C4 picasso > Wielenremmen > Band > Banden reparatieset terra s origineel zie 672007

CITROEN C4 picasso Band - BANDEN REPARATI

WIELENREMMEN
BANDEN REPARATIESET/ TERRA-S/ ORIGINEEL/ ZIE 672007

Kenmerken
Merk Citroen
Model C4-picasso
Onderdeel groep Wielenremmen
Onderdeel Band
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Of advies nodig? Bel ons op 024-3570315. Wij helpen graag.

Vind dit onderdeel voor mij


Met tweedehands autobanden Citroen C4-picasso Banden reparatieset/ terra-s/ origineel/ zie 672007 kunt u een leuke kostenbesparing behalen. Zo goed als nieuwe banden die nog jaren mee kunnen, maar slechts voor een fractie van de nieuwprijs!
 

Tweedehands banden van diverse merken

Vaak is er keuze uit meerdere bandenmerken als Michelin, Goodyear, Uniroyal, Dunlop, Vredestein, Firestone, Pirelli, Avon en Minerva met types als de Energy, Primacy, Snowtrac, etc. Naast zomerbanden zijn er ook winterbanden voor de Citroen C4-picasso in onze voorraad te vinden net als stalen of lichtmetalen velgen.
 

Voorraad gebruikte autobanden Citroen C4-picasso Banden reparatieset/ terra-s/ origineel/ zie 672007

Bekijk onze voorraad Citroen C4-picasso Banden reparatieset/ terra-s/ origineel/ zie 672007 gebruikte autobanden hierboven. Let hierbij op de tekst bij de band, het percentage zegt iets over de conditie van de gebruikte band. De kilometerstand is van de auto waar ze op gemonteerd waren en zegt dus niets over het kilometrage van de band.