Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > C4 aircross > Transmissie > Transmissie > Hdi 1.6 dv6c 4x4 zie 1608880380

CITROEN C4 aircross Transmissie - HDI 1.6 DV6C/ 4

TRANSMISSIE
HDI 1.6 DV6C/ 4X4/ ZIE 1608880380

Kenmerken
Merk Citroen
Model C4-aircross
Onderdeel groep Transmissie
Onderdeel Transmissie
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


U zoekt een tweedehands Transmissie ofwel versnellingsbak Citroen C4-aircross Hdi 1.6 dv6c/ 4x4/ zie 1608880380 . Wij hebben vele gebruikte versnellingsbakken in voorraad, de actuele voorraad voor dit type ziet u op deze pagina.

Stuur ons een aanvraag, ook als u geen voorraad ziet. Na het verzenden van de Citroen C4-aircross versnellingsbak onderdelenaanvraag laat een van onze medewerkers u zeer snel meer details over de betreffende transmissie weten, bij geen voorraad hebben we misschien nog een alternatief.

U kunt ook een algemene onderdelenaanvraag doen voor een C4-aircross wisselbak of een ander onderdeel.

Citroen C4-aircross versnellingsbakcode


Aan de hand van de versnellingsbakcode kan zeer snel vastgesteld worden welke versnellingsbak in uw Citroen past. Deze bakcode is ingeslagen in het versnellingsbakhuis en is helaas niet altijd even makkelijk te vinden. Is de versnellingsbakcode niet paraat, dan kan ons team meestal met het chassisnummer (VIN) van de auto achterhalen welke transmissie past in de betreffende auto.


Dagelijkse verzending Citroen C4-aircross versnellingsbak


Dagelijks verzenden wij versnellingsbakken & automatische transmissies naar klanten over de hele wereld. In Nederland wordt de Citroen C4-aircross versnellingsbak, mits besteld voor 15.00 uur, meestal de volgende werkdag al bij u bezorgd. Om de verzending succesvol te laten verlopen verpakken wij de wisselbak door onze jarenlange ervaring uiterst zorgvuldig. Bovendien werken we met een gespecialiseerde vervoerder.