Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > C35 > Wielenremmen > Wielbout > Rechtse draad rechtse zijde

CITROEN C35 Wielbout - RECHTSE DRAAD/

WIELENREMMEN
RECHTSE DRAAD/ RECHTSE ZIJDE

Kenmerken
Merk Citroen
Model C35
Onderdeel groep Wielenremmen
Onderdeel Wielbout
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
11X STUKSPRIJS LINKSE DRAAD RAR
KM: 115.000
prijs: Op aanvraag
A1 zakje van 12 stuks prijs is per stuk BE
KM: 120.000
prijs: Op aanvraag


Vraag ons naar een tweedehands Citroen C35 wielbout Rechtse draad/ rechtse zijde , we hebben veel verschillende gebruikte wielbouten in voorraad! Zowel slotbouten, bouten voor lichtmetalen velgen als voor stalen velgen kunt u bij ons vinden. Uiteraard worden de slotbouten met een speciale sleutel los gedraaid, maar de normale bouten zijn meestal met een 17 mm of 19 mm dop of wielsleutel te monteren.
 

Gebruikte Citroen C35 wielbouten in de juiste lengte

Over het algemeen zijn bouten voor aluminium velgen langer dan die voor staalvelgen, als u de lengte van de benodigde wielbouten op kunt meten maakt dit de verwerking van uw aanvraag eenvoudiger. Een foto van de bout kan daarbij ook zeker helpen om voor uw Citroen C35 velgen de gebruikte wielbouten in de juiste lengte en model te kunnen aanbieden.
 

Citroen C35 wielbouten opsturen

Wij kunnen de gevraagde Citroen C35 wielbouten naar u opsturen, is de bestelling voor 15.00 uur afgerond dat zijn de bouten meestal al de navolgende werkdag bij u in huis.