Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > C15 > Ophanging achterz. > Achteras > 3 gats achteras komplaat met draagarmen

CITROEN C15 Achteras - 3 GATS ACHTERAS

OPHANGING ACHTERZ.
3 GATS ACHTERAS KOMPLAAT MET DRAAGARMEN

Kenmerken
Merk Citroen
Model C15
Onderdeel groep Ophanging-achterz.
Onderdeel Achteras
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


U heeft gekozen voor een Citroen C15 achteras of revisieset met specificatie 3 gats achteras komplaat met draagarmen . Wij leveren een nieuwe of gebruikte achterbrug met garantie. Als u er zeker van bent dat dit de juiste achteras of revisieset is voor uw Citroen C15, vraag deze hier dan direct aan. Vaak ontstaat er speling op de wielophanging achter en staan de wielen scheef onder de auto. Hier vindt u de oplossing.

Citroen C15 achteras bestellen


Het bestellen van de juiste Achteras of revisieset is niet altijd even makkelijk, vaak is er keuze uit bijvoorbeeld remschijven of trommels, met of zonder ABS, enz. Twijfelt u of de achteras, achterbrug of revisieset op uw Citroen C15 past, doe dan een algemene onderdeelaanvraag.

Citroen C15 achterbrug verzending


Na overleg met een van onze verkopers kunnen wij zorgen voor verzending van de Citroen C15 achterbrug of u spreekt af om de achteras zelf op te halen na het doen van een reservering. Wij verzenden dagelijks nieuwe en tweedehands onderdelen waaronder achterassen, in de meeste gevallen is de zending al de volgende werkdag bij u op lokaties..