Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > C15 > Achter en dak delen > Trekhaak > Kabelset universeel 7 polig 13

CITROEN C15 Trekhaak - KABELSET UNIVER

ACHTER EN DAK DELEN
KABELSET UNIVERSEEL 7 POLIG

Kenmerken
Merk Citroen
Model C15
Onderdeel groep Achter-en-dak-delen
Onderdeel Trekhaak
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


U zocht een tweedehands trekhaak Citroen C15 Kabelset universeel 7 polig . Wij krijgen regelmatig een gebruikte Citroen C15 trekhaak of stekkerdoos binnen, onze actuele voorraad kunt u hierboven bekijken. Met een tweedehands trekhaak kunt u een leuk bedrag besparen op de aanschaf!

Citroen C15 trekhaak tweedehands aanvragen


Uit ervaring merken wij dat er zeer veel verschillende trekhaken per type in omloop zijn, deze passen niet altijd op uw C15. Mocht u twijfelen of de Kabelset universeel 7 polig op uw Citroen C15 past, dan kunt u ons dat melden in de aanvraag. Uiteraard kunnen wij u de trekhaak toesturen, hier vindt u meer info over verzenden en afhalen.

Citroen C15 trekhaak tweedehands monteren


Het monteren van een al dan niet afneembare tweedehands Citroen C15 trekhaak is niet altijd even eenvoudig. Bij recente modellen is niet alleen het plaatsen van de trekhaak, maar ook het inlezen van de trekhaak in de electronica van de auto onderdeel van de klus. Mocht u hiertoe zelf niet in staat zijn, dan kunt u de montage van de trekhaak ook aan ons BOVAG autobedrijf overlaten.