Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Bx > Interieur > Zonneklep scherm > Links voor met origineel schuifdak(smaller)

CITROEN Bx Zonneklep scherm - LINKS VOOR MET

INTERIEUR
LINKS VOOR MET ORIGINEEL SCHUIFDAK(SMALLER)

Kenmerken
Merk Citroen
Model Bx
Onderdeel groep Interieur
Onderdeel Zonneklep-scherm
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


Welkom op onze Citroen Bx zonneklep Links voor met origineel schuifdak(smaller) tweedehands cataloguspagina. Bekijk onze actuele voorraad van deze zonneklep door op de oranje button bovenaan de pagina te klikken.
 

Citroen Bx zonneklep eigenschappen

Op zich lijkt een Citroen Bx zonneklep een universeel onderdeel, maar de eigenschappen kunnen per model en uitvoering toch nog behoorlijk verschillen. Zo is de kleur van belang, maar er zijn exemplaren zowel links als rechts met of zonder verlichting en al dan niet voorzien van een spiegel.
 

Bx zonneklep opsturen


Wij kunnen de gewenste Citroen Bx zonneklep Links voor met origineel schuifdak(smaller) aan u opsturen, bestelt u hem voor 15.00 uur dan is het zonnescherm vaak al de volgende werkdag bij u. Wilt u de zonwering bij ons komen ophalen? Laat het ons verkoopteam vantevoren even weten zodat het voor u klaargelegd kan worden.