Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Berlingo > Dashboard delen > Binnen spiegel > regensensor plastik op ruit 2x4cm zie 8148y7

CITROEN Berlingo Binnen spiegel - -REGENSENSOR/ P

DASHBOARD DELEN
-REGENSENSOR/ PLASTIK OP RUIT 2X4CM/ ZIE 8148Y7

Kenmerken
Merk Citroen
Model Berlingo
Onderdeel groep Dashboard-delen
Onderdeel Binnen-spiegel
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Of advies nodig? Bel ons op 024-3570315. Wij helpen graag.

Vind dit onderdeel voor mij


Vindt hier een vervangende Citroen Berlingo binnenspiegel -regensensor/ plastik op ruit 2x4cm/ zie 8148y7 tweedehands. Bij het vinden van de juiste achteruitkijkspiegel kunnen bijvoorbeeld eigenschappen als een zelf dimmende werking en de aanwezigheid van een regensensor op de spiegel van belang zijn. Bij twijfel helpen onze verkoopmedewerkers u graag bij het vinden van de passende Berlingo binnenspiegel voor uw auto.
 

Snelle verzending Citroen Berlingo binnenspiegel

Na afstemming met ons verkoopteam en afronding van uw bestelling kan snel worden overgegaan tot verzending van de Citroen Berlingo binnenspiegel. Als de order definitief gemaakt wordt voor 15.00 uur op werkdagen kunt u het interieur onderdeel in de meest gevallen al de volgende werkdag in huis verwachten.