Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Ax > Transmissie > Vliegwiel > B 1.4 kfz kfy gietblok inj.multipoint

CITROEN Ax Vliegwiel - B 1.4 KFZ-KFY G

TRANSMISSIE
B 1.4 KFZ-KFY GIETBLOK INJ.MULTIPOINT/
STARTERKRANS + SENSORKRANS/ ZIE.0532E8
Kenmerken
Merk Citroen
Model Ax
Onderdeel groep Transmissie
Onderdeel Vliegwiel
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


Welkom op onze catalogus pagina voor het gebruikte Citroen Ax Vliegwiel B 1.4 kfz-kfy gietblok inj.multipoint/ starterkrans + sensorkrans/ zie.0532e8 uit de groep Transmissie. Kies hierboven een exemplaar uit onze voorraad tweedehands vliegwielen voor de Citroen Ax.

Juiste type Citroen Ax Vliegwiel


De keuze voor het juiste type vliegwiel is erg belangrijk aangezien het juiste functioneren van de motor ervan af hangt. Als u er niet van overtuigd bent dat het Citroen Ax Vliegwiel B 1.4 kfz-kfy gietblok inj.multipoint/ starterkrans + sensorkrans/ zie.0532e8 juist is voor uw auto, laat het ons dan weten. Wij zoeken dan het juiste type voor u uit.

Citroen Ax Vliegwiel opsturen


Na bestelling bij een van onze verkopers kunnen wij u het gebruikte Citroen Ax Vliegwiel opsturen, u kunt er ook voor kiezen om het motoronderdeel (na overleg) zelf te komen halen in Malden.