Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Ax > Achter en dak delen > Achterklep > Oranje knipperlicht voor 5284 haakse hoeken onderkant

CITROEN Ax Achterklep - ORANJE KNIPPERL

ACHTER EN DAK DELEN
ORANJE KNIPPERLICHT VOOR ---5284 HAAKSE HOEKEN ONDERKANT

Kenmerken
Merk Citroen
Model Ax
Onderdeel groep Achter-en-dak-delen
Onderdeel Achterklep
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


Een gebruikte Citroen Ax Achterklep Oranje knipperlicht voor ---5284 haakse hoeken onderkant is een prima oplossing voor een defecte kofferklep. Doe hierboven een aanvraag voor de tweedehands Citroen Ax Achterklep en ontvang snel informatie over prijs, beschikbaarheid en de exacte staat van de gebruikte achterklep.

Tweedehands achterklep Citroen Ax in juiste kleurcode


Hierboven ziet u meteen of wij de gevraagde tweedehands achterklep Citroen Ax in de juiste kleurcode voorradig hebben. De kleurcode kan op verschillende plaatsen op uw auto zijn aangegeven, bekijk hier onze tips voor het Citroen kleurcode zoeken. Heeft u eenmaal de code dan is het kiezen van de juiste gebruikte achterklep een stuk makkelijker.  
 

Kwaliteit gebruikte achterklep Citroen Ax exact omschreven

De prijs van de tweedehands Ax achterklep wordt mede bepaald door de kwaliteit ervan. Vooraf willen we graag dat exact helder is in welke staat de gebruikte achterklep is. Als de klep een kras, deukje, roest of lakprobleem heeft dan wordt dit met een code bij het onderdeel vermeldt. Een uitleg van de codes is in de afbeelding hieronder te vinden, erop klikken toont een vergroting.
 
Kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot
 
Ook de werking van de achterruitverwarming testen wij, zodat hier geen onduidelijkheid over is. In de onderstaande video is te zien hoe we dit doen: