Win een aircocheck bij Bart Ebben! Verkeersveiligheid op 1!

categorie: Algemeen
datum:13-04-2020

Het lekkere weer komt er weer aan! De temperaturen zijn recentelijk al boven de 20 graden geweest. Hoe lekker ook, als je voor langere tijd in de auto moet zitten kan het weleens vervelend worden dat de zon op je raam of carrosserie brandt. Het liefst zet je op dat moment je airco even aan. Lekker koel in de auto zitten zorgt er bovendien voor dat je minder snel moe wordt en dat komt de verkeersveiligheid weer ten goede. Het is daarom belangrijk om periodiek je airco eens te laten nakijken. Bart Ebben Specialist Citroën | DS | Peugeot verloot daarom onder de nieuwsbrief abonnees de komende tijd aircochecks weg ter waarde van 149 euro elk!

Lees hieronder hoe je kunt winnen!

Waarom is een airco check belangrijk?

Airco in de auto is tegenwoordig al een vanzelfsprekendheid, maar dat wil niet zeggen dat er geen airco service nodig is! Uw airco verliest langzaam zijn vloeistof en daarmee zijn werking, maar ook zijn smering voor het systeem. Voorkom daarom nare (dure) verrassingen door schade aan uw airconditioning en laat jaarlijks uw airco controleren..

Airco inspectie en onderhoud bij BOVAG Autobedrijf Bart Ebben in Malden regio Nijmegen

Airco service voor alle automerken

Wij verloten de aircochecks in samenwerking met ons zusterbedrijf Autobedrijf Bart Ebben dat als een van de weinige autobedrijven over een airco service apparaat voor de auto’s van de nieuwste generatie met het r1234yf koudemiddel. Dus alle automerken en bouwjaren zijn welkom! Een losse airco onderhoudsbeurt kost 149,-, maar voor een aantal gelukkige nieuwsbrieflezers nemen wij de kosten voor onze rekening!

Airco inspectie voor alle automerken en bouwjaren BOVAG Autobedrijf in Malden bij Nijmegen - ook service voor R1234yf koudemiddel

Interieurfilter vaak onderschat

De frisse lucht die uw auto in komt stroomt eerst door het interieurfilter om zodoende vuil en pollen uit de lucht te halen. Dit filter heeft zeker geen eeuwig leven, niet alleen hoopt zich vuil erin op, maar vaak ontstaat ook schimmelvorming in het filter. De lucht die u en uw passagiers inademen is daarmee ineens niet meer zo fris… Laat het interieurfilter daarom regelmatig vervangen.

Aircocontrole Interieurfilter veel vuil en blad - voorzijde Pollenfilter service regio Nijmegen - Malden

Is airco onderhoud toch te lang uitgesteld?

Goed om te weten dat wij voor heel veel Peugeot en Citroën modellen tweedehands airco onderdelen als een compressor, verdamper of condensor kunnen leveren en monteren. Een voordeel als u onverhoopt toch voor een dure airco reparatie komt te staan en het is ook nog eens een duurzame oplossing. Ook een lekkage in het airco systeem kunnen we snel opsporen en het betreffende onderdeel vervangen.
 

Hoe kun je winnen?

Heel eenvoudig! Als je ingeschreven bent voor deze nieuwsbrief maak je automatisch kans op de gratis aircocheck! Elke 14 dagen verloten we 1 aircocheck. De aircocheck vindt plaats bij ons Autobedrijf in Malden. De aircocheck is overdraagbaar mocht u zelf niet kunnen komen. De winnaar maken we bekend via Facebook en een persoonlijke mail. 

Klik hier om ons te volgen op Facebook