Home   |   Bel-mij   |   Multimedia   |   Branches   |   Rondleiding   |   Reviews   |   Nieuws   |   Betaling   |   Sitemap   |   Over ons
Onderdelen Werkplaats Autoverkoop & Occasions Contact
Ga terug

Uitbreiding Bart Ebben Citroen Peugeot gebruikte onderdelen

2018-03-19

Plattegrond nieuwe bedrijfshal Bart Ebben Citroen Peugeot tweedehands onderdelen - Auto opslag en onderdelenmagazijn

Om aan de vraag naar Citroen Peugeot gebruikte onderdelen te voldoen en hierbij de kwaliteit te verhogen is Bart Ebben gestart met de uitbreiding van het bedrijfspand in Malden. Met deze stap wordt het gehele bedrijf onder dak gebracht.
 

Onderdelenmagazijn en auto opslag 

Achter het bestaande pand zal een bedrijfshal van 12 meter hoog verrijzen. Hiermee komt een extra pand met zo'n 22.000 m3 inhoud beschikbaar voor uitbreiding van het onderdelenmagazijn en voor de opslag van demontageauto's. De auto's zullen boven elkaar in speciale stellingen worden geplaatst om zo de beschikbare ruimte optimaal te kunnen benutten.
 

Blijf op de hoogte

Naar verwachting kunnen we de nieuwe bedrijfshal medio 2018 in gebruik nemen. Tot die tijd is de voortgang van de bouw te volgen door regelmatige updates hieronder op onze website en op onze social media kanalen.
 

Update 19 maart 2018

Met de installatie van de lichtstraat en de dakbedekking is het dak van de nieuwe bedrijfshal waterdicht. Waterdichtheid is een cruciale voorwaarde voordat met het storten van de supervlakke betonvloer begonnen kan worden. De bouw ligt nog steeds op schema, het verder voorbereiden van de ondergrond op de aanleg van de supervlakke betonvloer is nu in volle gang.
Lichtstraat nieuwbouw onderdelenmagazijn en auto opslag Citroen Peugeot Graafwerkzaamheden fundering supervlakke betonvloer onderdelenmagazijn

Update 27 februari 2018

Na het aanbrengen van de dakplaten is ook al de wandbeplating aangebracht. Door het bekleden van het dak en de zijwanden van het nieuwe magazijn is al duidelijk te zien hoe het eindresultaat er straks uit zal gaan zien!
De volgende stap in het bouwproces is nu het aanbrengen van de dakbedekking.
 
Nieuwbouw opslag en magazijn Citroen Peugeot onderdelen - Plaatsing wandplaten
 

Update 30 januari 2018

Vandaag is er aan een nieuwe mijlpaal in het project begonnen, de dakplaten worden op de staalconstructie aangebracht. De omvang van de bedrijfshal wordt hiermee een stuk beter zichtbaar.
Nieuwbouw Bart Ebben gebruikte onderdelen Peugeot Citroen - dakplaten aanbrengenStaalconstructie bedrijfshal Bart Ebben tweedehands auto onderdelen Citroen Peugeot Malden
 

Update 15 januari 2018

In het nieuwe jaar is meteen flink gas gegeven! De staalconstructie is opgebouwd en dit geeft nu een heel mooi beeld van de omvang van het project. In de video is snel de stapsgewijze opbouw van het staalskelet te zien.
 
 

Update 12 december 2017

Het bouwproject is gestaag doorgegaan en ligt ondanks het winterse weer nog op schema. Na het nodige voorbereidende grondwerk is de fundering met behulp van een grote bouwkraan gelegd.
Sneeuw nieuwbouw Bart Ebben Citroen Peugeot onderdelen - maar fundering gereed
Tot in het begin van het nieuwe jaar kan het beton uitharden, daarna kan het stellen van de staalconstructie en de opbouw daarvan beginnen. 
 
 

Update 10 november 2017

Inmiddels is het hekwerk verwijdert en is er een start gemaakt met het grondwerk. Daarbij is de bestrating en een gedeelte van de betonvloer weggehaald.
 
Bekijk hieronder een kleine video impressie van de werkzaamheden:
 
 
Nieuwbouw uitbreiding Bart Ebben Citroen Peugeot grondwerk begonnen
 

Ga naar boven - Ga terugShare |