Uitbreiding Bart Ebben Citroen Peugeot gebruikte onderdelen

categorie: Onderdelen nieuws
datum:20-06-2019

Om aan de vraag naar Citroen Peugeot gebruikte onderdelen te voldoen en hierbij de kwaliteit te verhogen is Bart Ebben gestart met de uitbreiding van het bedrijfspand in Malden. Met deze stap wordt het gehele bedrijf onder dak gebracht.

Plattegrond nieuwe bedrijfshal Bart Ebben Citroen Peugeot tweedehands onderdelen - Auto opslag en onderdelenmagazijn

Onderdelenmagazijn en auto opslag 

Achter het bestaande pand zal een bedrijfshal van 12 meter hoog verrijzen. Hiermee komt een extra pand met zo'n 22.000 m3 inhoud beschikbaar voor uitbreiding van het onderdelenmagazijn en voor de opslag van demontageauto's. De auto's zullen boven elkaar in speciale stellingen worden geplaatst om zo de beschikbare ruimte optimaal te kunnen benutten. 

Blijf op de hoogte

De voortgang rond ons nieuwe magazijn is te volgen door regelmatige updates hieronder op onze website en op onze social media kanalen.

Update 20 juni 2019

Als kers op de taart is de gevelreclame aan de zijkant van het nieuwe magazijn aangebracht nu is het bedrijf ook vanaf de Rijksweg duidelijk herkenbaar.

Gevelreclame sloopauto en onderdelen magazijn vanaf Jan J. Ludenlaan Malden - Heumen

Update 15 februari 2019

Om de demontageauto's in de autostellingen te kunnen plaatsen is een speciale heftruck nodig, een zogenaamde zijlader. Deze is op speciale bestelling gebouwd, de levering liet even op zich wachten maar nu kunnen we ermee aan de slag.

 

Update 4 januari 2019

Het nieuwe magazijn wordt gestaag gevuld met onderdelen, zoals met versnellingsbakken in de onderstaande foto.

Tweedehands versnellingsbak voor Peugeot Citroen in voorraad in het nieuwe onderdelen magazijn

Update 21 november 2018

Alweer even geleden zijn ook de speciale autostellingen in ons nieuwe magazijn geplaatst. Zo kunnen we op efficiënte wijze onze voorraad demontageauto's droog opslaan. Bekijk in de video het resultaat hiervan:  Update 19 oktober 2018

Aan de magazijnstellingen en autostellingen moesten nog wat laatste zaken worden afgerond, daarna konden we verder met het plaatsen van auto's in de stellingen. Het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf!

Voorraad Citroen Peugeot Auto's voor demontage in autostelling met zijlader 

Update 3 september 2018

Na de magazijnstellingen werden de autostellingen opgebouwd. Hierin kunnen de auto's 3 hoog worden opgeslagen, de bovenste lagen van de stelling zijn bestemd voor de opslag van onderdelen.

Eerste Citroen Peugeot auto's van de voorraad in de stellingen geplaatst 

Update 27 juli 2018

Aanbrengen locatielabels op magazijnstellingen Peugeot Citroen auto onderdelen gebruikt en nieuw

Er wordt nog hard gewerkt om het nieuwe magazijn gebruiksklaar te maken, zo moeten er nog 'even' wat stickers geplakt worden voor de locatieaanduiding in het magazijn. Vele locatielabels zijn al geplakt, maar we hebben dan ook heel wat nieuwe magazijnlocaties erbij gekregen!

 

 Magazijnlocaties specifiek voor gebruikte autobanden en velgen Citroen Peugeot Stickers aanbrengen op magazijnlocaties gebruikte onderdelen Citroen Peugeot nieuwe magazijn Magazijnlocaties met kisten kleine onderdelen tweedehands en nieuw Citroen Peugeot

Update 29 juni 2018

De bouw van de magazijnstellingen was een hele klus, de vorderingen zijn te zien in de onderstaande video. De stellingen zijn een kleine 11 meter hoog en de 15 rijen hebben elk hun eigen specificaties in verband met de vele verschillende soorten onderdelen die we als autodemontagebedrijf willen opslaan. Na de onderdelenstellingen volgen nu de autostellingen die ernaast opgebouwd worden.

  

Update 8 juni 2018

Het lijkt rustig rond onze nieuwbouw, maar niets is minder waar! Er wordt hard gewerkt aan de magazijnstellingen en de verlichting, zodat we onze Citroen & Peugeot onderdelen straks ook echt optimaal kunnen opslaan. Naast de stellingen voor de gebruikte onderdelen worden er ook nog stellingen voor de auto's gebouwd.

Magazijnstellingen montage en verlichting plaatsen bedrijfshal Citroen Peugeot onderdelenMagazijnstellingen gebruikte onderdelen Citroen Peugeot voorraad
 


Update 23 mei 2018

Om de nieuwbouw te kunnen afronden moet ook het bestaande bedrijfspand worden aangepast. Zo is de staalconstructie verstevigd zodat bij een mogelijke sneeuwophoping het dak hiertegen bestand is. Ook is er hard gewerkt aan een brandscheiding tussen de beide panden, met wat slimme oplossingen werden de gasbetonblokken tussen de panden gestapeld.

 

 

 

Update 24 april 2018

De zeer vlakke betonvloer is aangebracht en heeft nu enige tijd nodig om uit te harden. Zodra de uitharding voltooid is kunnen er magazijnstellingen voor onze tweedehands onderdelen worden geplaatst. Ook zullen dan de speciale stellingen waarin onze auto voorraad wordt opgeslagen hun plek in de bedrijfshal gaan vinden. Het specialistische proces van de aanleg van onze bedrijfsvloer is in vogelvlucht te volgen in de onderstaande video:

   

Update 3 april 2018

Om tot ruim 11 meter hoogte te kunnen werken met een orderpicker (magazijnheftruck) is een supervlakke betonvloer nodig. Het grondpakket hiervoor vroeg de nodige aandacht en tijd. Nu wordt er gewerkt aan het aanbrengen van het beton, een zeer specialistische klus!
Grondwerk supervlakke betonvloer gebruikte onderdelen Citroen Peugeot magazijn Fundering supervlakke betonvloer tweedehands onderdelen Citroen Peugeot magazijn Aanleg supervlakke betonvloer onderdelenmagazijn en auto opslag Aanleg supervlakke betonvloer Citroen Peugeot auto onderdelen magazijn


Update 19 maart 2018

Met de installatie van de lichtstraat en de dakbedekking is het dak van de nieuwe bedrijfshal waterdicht. Waterdichtheid is een cruciale voorwaarde voordat met het storten van de supervlakke betonvloer begonnen kan worden. De bouw ligt nog steeds op schema, het verder voorbereiden van de ondergrond op de aanleg van de supervlakke betonvloer is nu in volle gang.
Lichtstraat nieuwbouw onderdelenmagazijn en auto opslag Citroen Peugeot Graafwerkzaamheden fundering supervlakke betonvloer onderdelenmagazijn


Update 27 februari 2018

Na het aanbrengen van de dakplaten is ook al de wandbeplating aangebracht. Door het bekleden van het dak en de zijwanden van het nieuwe magazijn is al duidelijk te zien hoe het eindresultaat er straks uit zal gaan zien!

De volgende stap in het bouwproces is nu het aanbrengen van de dakbedekking.

 Nieuwbouw opslag en magazijn Citroen Peugeot onderdelen - Plaatsing wandplaten

 

Update 30 januari 2018

Vandaag is er aan een nieuwe mijlpaal in het project begonnen, de dakplaten worden op de staalconstructie aangebracht. De omvang van de bedrijfshal wordt hiermee een stuk beter zichtbaar.

Nieuwbouw Bart Ebben gebruikte onderdelen Peugeot Citroen - dakplaten aanbrengenStaalconstructie bedrijfshal Bart Ebben tweedehands auto onderdelen Citroen Peugeot Malden

 

Update 15 januari 2018

In het nieuwe jaar is meteen flink gas gegeven! De staalconstructie is opgebouwd en dit geeft nu een heel mooi beeld van de omvang van het project. In de video is snel de stapsgewijze opbouw van het staalskelet te zien.

  

Update 12 december 2017

Het bouwproject is gestaag doorgegaan en ligt ondanks het winterse weer nog op schema. Na het nodige voorbereidende grondwerk is de fundering met behulp van een grote bouwkraan gelegd.

Sneeuw nieuwbouw Bart Ebben Citroen Peugeot onderdelen - maar fundering gereed

Tot in het begin van het nieuwe jaar kan het beton uitharden, daarna kan het stellen van de staalconstructie en de opbouw daarvan beginnen. 

  

Update 10 november 2017

Inmiddels is het hekwerk verwijdert en is er een start gemaakt met het grondwerk. Daarbij is de bestrating en een gedeelte van de betonvloer weggehaald.

 

Bekijk hieronder een kleine video impressie van de werkzaamheden:

  

Nieuwbouw uitbreiding Bart Ebben Citroen Peugeot grondwerk begonnen

Keer terug naar het nieuwsoverzicht.