Samenwerking met ROC Nijmegen voor opleidingen Mobiliteitsbranche

categorie: Onderdelen nieuws
datum:12-11-2018

Eerder deze week ondertekenden Bart Ebben Sr. en Folkert Potze, namens ROC Nijmegen een intentieverklaring die het startsein is voor een verdere samenwerking tussen de twee partijen. Het doel van deze samenwerking is om studenten van de ROC Entree-opleiding Assistent Mobiliteitsbranche op school aan een ARN demontageauto te laten werken, zodat ze tijdens de opleiding meer praktijkervaring op kunnen doen.
 

Gezamenlijk doel

De leerlingen zullen een aantal vooraf gespecificeerde onderdelen van de auto's demonteren en zo hun beroepsvaardigheden met up-to-date auto's, onderdelen en materialen gaan ontwikkelen. Ons doel is om de leerlingen deze kans te geven en zo ons steentje bij te dragen aan het oplossen van het snel oplopende tekort aan autotechnici in de automotive. En tegelijkertijd krijgen ze een kijkje in ons toch wel bijzondere autodemontage vak.

 

Na demontage zullen de gebruikte onderdelen door onze medewerkers nogmaals op kwaliteit gecontroleerd worden. Bij goedkeuring zullen de delen uiteindelijk in het magazijn opgeslagen worden en beschikbaar komen voor de verkoop.

 

Ondertekening_samenwerking ROC Nijmegen - Bart Ebben Citroen Peugeot onderdelen

 

Lees het bericht van ROC Nijmegen over onze samenwerking.

 

Keer terug naar het nieuwsoverzicht.