Nieuwe website Bart Ebben Specialist CitroŽn Peugeot

categorie: Onderdelen nieuws
datum:14-01-2019

De afgelopen periode heeft de website van Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot achter de schermen een flinke metamorfose ondergaan. Nu is de tijd aangebroken om het nieuwe aangezicht van de website ook te laten zien.

Makkelijker zoeken naar onderdelen

Met deze nieuwe website was ons primaire doel om het aantal zoekmogelijkheden te vergroten. Je kunt voortaan direct op de homepage op zoek naar de gebruikte onderdelen die wij op voorraad hebben door direct de zoekvelden in te vullen zoals merk, type en bouwjaar.

Wij bieden daarnaast aan professionele klanten de mogelijkheid om direct op origineel onderdeelnummer, motorcode of versnellingsbakcode een zoekopdracht te geven. Dit bespaart veel tijd en sluit de kans op fouten grotendeels uit.

Een nieuwe zoekmethode is het stapsgewijs onderdelen zoeken op automerk en model in ons online onderdelen zoeksysteem. Selecteer het tabblad 'Automerk' en de rest volgt vanzelf.

Stapsgewijs tweedehands onderdelen Citroen Peugeot zoeken op automerk en model

Uiteraard blijft het mogelijk om in onze onderdelencatalogus te raadplegen.

Aanvullende informatie onderaan

In het nieuwe design is alle aanvullende informatie over onderdelen bestellen altijd onderaan de pagina in de footer te vinden. Dus waar je ook bent, onderaan de pagina kan je snel je weg naar het juiste onderdeel weer vervolgen.

Moderne communicatie

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we ook de mogelijkheid aangegrepen om de modernste communicatiemiddelen te implementeren. Naast een telefoontje of een e-mail staan wij ook via Whatsapp of Facebook Messenger voor je klaar om je te helpen met het vinden van het onderdeel dat je nodig hebt.
Op de website kun je tevens voortaan rechtsboven zien tot hoe laat we aanwezig zijn om je te assisteren.

 

Wij wensen je veel plezier op het vernieuwde bartebben.nl
 

Keer terug naar het nieuwsoverzicht.