Het belang van een aanbiedingsnummer

categorie: Onderdelen nieuws
datum:09-12-2019

Wanneer u een origineel gebruikt onderdeel voor Citroën of Peugeot bij ons bestelt, krijgt u van ons altijd eerst een offerte met een aanbiedingsnummer. Dit aanbiedingsnummer is voor ons intern best belangrijk. Niet alleen voor de afwikkeling van uw bestelling, maar zeer zeker ook voor het leveren van uw onderdeel als u uw order bij ons aan de balie af wilt komen halen.

Wij maken het helaas nog weleens mee dat er mensen na een telefonisch contact met onze verkoopafdeling naar ons toe komen terwijl ze geen aanbiedingsnummer bij zich hebben, het onderdeel nog niet betaald is of de bestelling nog niet bevestigd is door onze verkopers. In veel van deze gevallen ligt de bestelling dan nog niet klaar en het ter plekke picken van de order kost veel meer tijd. Wij hebben er ter indicatie de volgende video over gemaakt. Help ons u helpen 

U ziet het, het afhalen van een onderdee gaat vele malen sneller en efficiënter als u vooraf betaald via iDeal of Tikkie én uw aanbiedingsnummer meebrengt als u het onderdeel bij ons aan de balie af komt halen.