Efficiency verbetering bij aftappen Citroen Peugeot demontageauto's

categorie: Onderdelen nieuws
datum:30-01-2019

Onlangs realiseerden we een efficiëntere plaatsing van een speciale aftapinstallatie voor het aftappen van onze Citroen Peugeot demontageauto's. Deze vernieuwing zorgt voor een flexibeler proces bij het aftappen van alle vloeistoffen uit de auto's voordat de daadwerkelijke autodemontage begint.
 

Vloeistoffen aftappen demontageauto's Citroen Peugeot nu op 2 hefbruggen mogelijk

Recycling van vloeistoffen

Elke vloeistof wordt snel en volledig gescheiden uit de auto gehaald en afgezogen. Denk hierbij aan benzine, diesel, motorolie, versnellingsbakolie, koelvloeistof, remvloeistof, ruitensproeiervloeistof en aircovloeistof. De grote opslagtanks worden periodiek geleegd door Auto Recycling Nederland (ARN), de vloeistoffen worden daarna weer geschikt gemaakt voor hergebruik. 

Bijdrage aan circulaire economie

Door zorgvuldig elke vloeistof gescheiden aan te leveren, dragen wij ons steentje ook hier bij aan de circulaire economie. En dat terwijl we tegelijkertijd een efficiencyslag in ons bedrijfsproces hebben kunnen maken. Door de plaatsing tussen twee hefbruggen in kunnen er tegelijkertijd twee auto's worden ontdaan van hun vloeistoffen. Daarna kan direct worden overgegaan tot ons specialisme, de daadwerkelijke demontage van gebruikte onderdelen.

In de video is onze aftapinstallatie in bedrijf te zien:Keer terug naar het nieuwsoverzicht.