Bart Ebben tackelt verzendkosten op Black Friday

categorie: Onderdelen nieuws
datum:25-11-2019

Aanstaande vrijdag, 29 november, is het Black Friday. Ook bij Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot kunnen we dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we aanstaande vrijdag een actie waarbij wij bij een bestelling van een origineel gebruikt onderdeel voor Citroën of Peugeot de verzendkosten* voor onze rekening nemen! Vanwege het Amerikaanse karakter van het fenomeen Black Friday én het feit dat Bart Ebben junior een fanatiek American Football-speler is, vonden het passend om de actie ‘Bart Ebben tackelt de verzendkosten’ te dopen.

Wanneer u als particuliere klant een bestelling voor een origineel gebruikt onderdeel op vrijdag 29 november plaatst, brengen wij geen verzendkosten in rekening*. Deze aanbieding geldt voor alle bestellingen die op vrijdag 29 november definitief worden. Heeft u al eerder een offerte aangevraagd kunt u deze ook aanstaande vrijdag omzetten in een aankoop en zodoende profiteren van onze actie.

Profiteer aanstaande vrijdag optimaal bij Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot en laat uw onderdelen zonder verzendkosten bij u bezorgen.

Bart Ebben tackelt verzendkosten Black Friday 

* = Geldt voor verzending via normale post of pakketdienst. Bij specialistische of internationale verzending wordt het tegemoet komen in de verzending gemaximaliseerd op 25% van de totale verzendkosten. Plaatwerkdelen worden door ons altijd met specialistisch transport verzonden en vallen daardoor automatisch in de categorie waar maximaal 25% van de transportkosten voor rekening van Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot komt.