Bart Ebben stand op AMT Live 2016

categorie: Onderdelen nieuws
datum:16-02-2017

Bart Ebben was met een stand met alles over gebruikte onderdelen Citroen Peugeot aanwezig op AMT Live 2016. Op 15 & 16 november werd het kennisevent voor de automotive gehouden in het Autotron in Rosmalen.

 

Meer weten over gebruikte onderdelen

Tussen allerlei thema's in de automotive was ook onze stand te vinden, we hebben er een kijkje in onze keuken gegeven. We gaven er inzicht in onze wereld van tweedehands auto onderdelen en vooral hoe u uw voordeel met gebruikte onderdelen kan doen!

 

Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen op AMT Live beurs 2016

 

Automotive kennis tanken

De AMT Live beurs draait volledig om het delen van automotive kennis en kunde. Er zijn geen fancy stands met vermaak, maar juist de overdracht van kennis op vele gebieden staat centraal. Wie werkzaam is in de automotive kan er dus echt kennis komen tanken om bij te blijven met de elkaar snel opvolgende technieken.

 

En dat is dan ook duidelijk te merken aan de bezoekers, we hadden de eer om met veel oprecht geïnteresseerde mensen te mogen spreken! Zowel klant als nog geen klant wist ons verhaal over onze benadering van gebruikte onderdelen en onze onderdelen met een verhaal te waarderen.

 

Onderdelen met een verhaal

Op onze stand hadden we een mooi aantal "onderdelen met een verhaal" verzameld. Onderdelen die af fabriek niet meer leverbaar zijn, maar die wij nieuw in originele kwaliteit laten produceren zoals een Peugeot 206 EGR luchtpomp. En kleine onderdelen die normaal niet los verkrijgbaar zijn, maar bij ons wel en daarmee kan dan een groter onderdeel voordelig worden gerepareerd, zoals bijvoorbeeld een Peugeot 407 fuseestuk silentblock of een Citroen Berlingo deurgreep scharnierpen.

 

Daarbij registreren wij in ons systeem ook bij elk onderdeel een verhaal als wij hiermee ervaring hebben opgedaan. Deze ervaring helpt u bij het bestellen van het juiste onderdeel en bij het uitvoeren van de reparatie.

 

Enkele Citroen Peugeot onderdelen met een verhaal op onze AMT Live stand