nieuws archief


AkzoNobel Acoat Selected autoschadeherstellers bezoeken Bart Ebben

Op 30 juni 2011 bezocht een 23 tal ondernemers die werken met Sikkens autolakken het bedrijfspand van Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot. Op 24 januari 2012 volgde een tweede groep het voorbeeld van hun collega's na alle goede reacties.

Bart Ebben was met een stand met alles over gebruikte onderdelen Citroen Peugeot aanwezig op AMT Live 2016. Op 15 & 16 november werd het kennisevent voor de automotive gehouden in het Autotron in Rosmalen.

Wij bezochten de 25e internationale beurs Automechanika in Frankfurt om op de hoogte te blijven van het laatste automotive nieuws.

De afgelopen periode heeft de website van Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot achter de schermen een flinke metamorfose ondergaan. Nu is de tijd aangebroken om het nieuwe aangezicht van de website ook te laten zien.

De helden van iedere gestrande automobilist, de rijdende monteurs van de ANWB wegenwacht, waren op donderdag 28 en vrijdag 29 maart te gast bij Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot om eens een kijkje in ons demontagebedrijf te nemen.

Dinsdag 9 april jl. heeft een bestuursdelegatie van Vereniging Stiba, brancheorganisatie van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven, de Vaste Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat een petitie aangeboden.

Vandaag, 23 mei 2019, is het precies 30 jaar geleden dat Citroën de auto presenteerde die door sommige liefhebbers als de laatste echte Citroën wordt gezien: de XM. De bijzondere vijfdeurs-sedan viel op door z'n design en techniek.

De fietsendrager biedt uitkomst wanneer u even een fiets moet ophalen of wanneer u de fiets wilt meenemen op vakantie. De keuze voor een fietsendrager is afhankelijk van het feit of uw auto over een trekhaak beschikt, het aantal fietsen dat u wilt vervoeren en het soort fietsen dat u wilt vervoeren. Hieronder vindt u informatie die u op weg kan helpen.
 

Terug naar het actuele nieuws