nieuws archief


AkzoNobel Acoat Selected autoschadeherstellers bezoeken Bart Ebben

Op 30 juni 2011 bezocht een 23 tal ondernemers die werken met Sikkens autolakken het bedrijfspand van Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot. Op 24 januari 2012 volgde een tweede groep het voorbeeld van hun collega's na alle goede reacties.

Bart Ebben was met een stand met alles over gebruikte onderdelen Citroen Peugeot aanwezig op AMT Live 2016. Op 15 & 16 november werd het kennisevent voor de automotive gehouden in het Autotron in Rosmalen.

Wij bezochten de 25e internationale beurs Automechanika in Frankfurt om op de hoogte te blijven van het laatste automotive nieuws.

De fietsendrager biedt uitkomst wanneer u even een fiets moet ophalen of wanneer u de fiets wilt meenemen op vakantie. De keuze voor een fietsendrager is afhankelijk van het feit of uw auto over een trekhaak beschikt, het aantal fietsen dat u wilt vervoeren en het soort fietsen dat u wilt vervoeren. Hieronder vindt u informatie die u op weg kan helpen.
 

Op 22 & 23 juni aanstaande organiseert de Zelhemse Auto & Motor Club (ZAMC) voor het eerst sinds 40 jaar een ronde voor het Wereldkampioenschap Motortrial. Dit is op zich al een geweldige prestatie omdat we in Nederland eigenlijk niet de benodigde natuurlijke hindernissen voorhanden hebben.

Terug naar het actuele nieuws