U bevindt zich op: Sitemap > Peugeot auto onderdelen > Garantie

Peugeot auto onderdelen met garantie

Bij Bart Ebben kunt u terecht voor de meest uiteenlopende Peugeot auto onderdelen en u krijgt hierop uiteraard garantie. De meeste Peugeot auto onderdelen zijn gebruikt, deze worden met minimaal 3 maanden garantie geleverd. Hierover kunt u meer informatie vinden op onze Kwaliteit & garantie pagina. Ook nieuwe Peugeot onderdelen kunnen geleverd worden.
 

Uitzondering garantie op electrische componenten

Helaas moeten wij een uitzondering maken voor electrische componenten, deze kunnen we niet retour nemen. In het verleden werden te vaak electrische onderdelen gekocht om 'even te proberen' wij kregen dan kort daarna een defect onderdeel terug omdat het toch niet aan het bewuste component lag. Bovendien nemen sommige componenten de hoogst waargenomen kilometerstand aan, waardoor ze enorm in waarde kunnen verminderen. Overigens geeft een officiële merkdealer ook geen retour mogelijkheid op nieuwe elektrische onderdelen.
 

Grondige storingsdiagnose voorkomt garantie

Een grondige storingsdiagnose met behulp van de juiste meetapparatuur zal precies uitwijzen waarin de storing zich bevindt. Dit is dan ook de basis voor het oplossing van elke elektrische storing.
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.
KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven

ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche