U bevindt zich op: Sitemap > Autodemontage > Autorecycling

Autorecycling Peugeot en Citroen onderdelen

Autorecycling is wat Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot alsAutorecycling begint met het machinaal aftappen van alle vloeistoffen autodemontage bedrijf doet. Zoveel mogelijk verkoopbare, gebruikte onderdelen worden gedemonteerd en verkocht. Wat overblijft van de kale auto wordt in samenwerking met Auto Recycling Nederland (ARN) afgevoerd en verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

Vraag Citroen Peugeot autorecycling onderdelen online aan

Voordelige originele onderdelen

Door prijzen die grofweg 50% van de nieuwprijs bedragen zijn gebruikte, originele onderdelen een aantrekkelijk, voordelig alternatief. Voordelige onderdelen waarvan de prijzen zijn aangepast aan de staat, kilometerstand en vraag naar het onderdeel. Het duurzame aspect maakt uw keuze alleen nog maar verstandiger.

Stuur ons een aanvraag voor groene onderdelen Peugeot of Citroën
 

95% hergebruik door autorecycling

Inmiddels is het door alle inspanningen van ons als autodemontagebedrijf samen met ARN mogelijk om zo'n 95% van een auto te hergebruiken. Het demonteren en verkopen van de groene onderdelen is daarbij een commerciële activiteit. Het recyclen van materialen wordt gefinancierd uit de verwijderingsbijdrage die bij aanschaf van een nieuwe auto wordt betaald.

Ook de vloeistoffen uit de auto's die wij demonteren worden hergebruikt. Ze worden snel en gescheiden afgetapt met een speciale installatie. Uiteindelijk zorgt ARN voor recycling van de vloeistoffen.

 

Uw Citroën of Peugeot naar de sloop brengen

Wilt u van uw Citroen of Peugeot auto met schade of een ander defect af? Of komt hij niet meer door de APK? Wij kunnen als RDW erkend KZD*** Autodemontagebedrijf alles voor u verzorgen m.b.t. het ter demontage aanbieden van uw wagen. Neem contact met ons op en wij kunnen u de mogelijkheden bij onze sloperij hiervoor aangeven. Afhankelijk van het model, de leeftijd, kilometrage en de staat van de auto is een vergoeding mogelijk. 
 

Vraag direct Citroen Peugeot onderdelen aan bij ons gespecialiseerde autodemontagebedrijf

In de nieuwsrubriek op deze site kunt u nog meer info vinden over duurzame autorecycling.Autorecycling bij autodemontagebedrijf Bart Ebben Specialist CitroŽn Peugeot en ARN

Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.
KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven

ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche