Bij Bart Ebben houden we van ons werk. We zijn geen groot bedrijf (25 collega's) maar wel  Citroën | DS | Peugeot Specialist in Europa. 

Sinds 1978 staan we al voor je klaar! 

Ben je op zoek naar een Citroën | DS | Peugeot origineel nieuw of gebruikt onderdeel? 

Bel ons en navragen via nummer 024 3570315.

(graag chassisnummer c.q. VIN / Voertuigidentificatienummer bij de hand houden)

Of stuur ons je vraag per email en wij antwoorden snel. Hier klikken

 

U bevindt zich op: Sitemap > Autodemontage > Autorecycling

Autorecycling Peugeot en Citroen onderdelen

Autorecycling is wat Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot alsAutorecycling begint met het machinaal aftappen van alle vloeistoffen autodemontage bedrijf doet. Zoveel mogelijk verkoopbare, gebruikte onderdelen worden gedemonteerd en verkocht. Wat overblijft van de kale auto wordt in samenwerking met Auto Recycling Nederland (ARN) afgevoerd en verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

Vraag Citroen Peugeot autorecycling onderdelen online aan

Voordelige originele onderdelen

Door prijzen die grofweg 50% van de nieuwprijs bedragen zijn gebruikte, originele onderdelen een aantrekkelijk, voordelig alternatief. Voordelige onderdelen waarvan de prijzen zijn aangepast aan de staat, kilometerstand en vraag naar het onderdeel. Het duurzame aspect maakt uw keuze alleen nog maar verstandiger.

Stuur ons een aanvraag voor groene onderdelen Peugeot of Citroën
 

95% hergebruik door autorecycling

Inmiddels is het door alle inspanningen van ons als autodemontagebedrijf samen met ARN mogelijk om zo'n 95% van een auto te hergebruiken. Het demonteren en verkopen van de groene onderdelen is daarbij een commerciële activiteit. Het recyclen van materialen wordt gefinancierd uit de verwijderingsbijdrage die bij aanschaf van een nieuwe auto wordt betaald.

Ook de vloeistoffen uit de auto's die wij demonteren worden hergebruikt. Ze worden snel en gescheiden afgetapt met een speciale installatie. Uiteindelijk zorgt ARN voor recycling van de vloeistoffen.

 

Uw Citroën of Peugeot naar de sloop brengen

Wilt u van uw Citroen of Peugeot auto met schade of een ander defect af? Of komt hij niet meer door de APK? Wij kunnen als RDW erkend KZD*** Autodemontagebedrijf alles voor u verzorgen m.b.t. het ter demontage aanbieden van uw wagen. Neem contact met ons op en wij kunnen u de mogelijkheden bij onze sloperij hiervoor aangeven. Afhankelijk van het model, de leeftijd, kilometrage en de staat van de auto is een vergoeding mogelijk. 
 

Vraag direct Citroen Peugeot onderdelen aan bij ons gespecialiseerde autodemontagebedrijf

In de nieuwsrubriek op deze site kunt u nog meer info vinden over duurzame autorecycling.Autorecycling bij autodemontagebedrijf Bart Ebben Specialist CitroŽn Peugeot en ARN

Zoek hierboven eenvoudig je onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor jou. Klik hier.

 

De kernwaarden van Bart Ebben

Bart Ebben staat voor eerlijk en duurzaam zaken doen in originele gebruikte onderdelen voor Citroën | DS | Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze meer dan veertig jarig merkspecialisme, onze vakkennis en kennis van historische onderdeeldata zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan veertig jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet voorradig? Dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.         KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven      ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche

Verzending van gebruikte onderdelen Citroen Peugeot met DHL      Ideal betalingen voor gebruikte onderdelen Citroen Peugeot    Met Tikkie snel gebruikte onderdelen Citroen Peugeot betalen

Dit zeggen onze klanten over ons

Erwin
20-07-2021
Mijn auto is voor het volgend jaar dus tot juli 2022 goedgekeurd. Die rode kaart van vorige week is ...
Rod
13-07-2021
Oké, ik ga verder. Ik waardeer je hulp enorm!
Andreas
09-07-2021
Nogmaals bedankt voor je vriendelijke hulp. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Micky
06-07-2021
Goedemorgen, Ik heb het onderdeel goed ontvangen. Werkt perfect. Dank u.